Een Werk aan de Muur shop

De oude BAVO

- Werkcode: 927 614

Erik Reijnders over De oude BAVO

De oude BAVO staat in het centrum van Haarlem aan de groottemarkt. deze Basikiek was ooit de zetel van de Bischop van Haarlem. de kerk die al op schilderijen uit de zestiende eeuw te zien was staat er nog altijd. Vele Haarlemmers kennen de anzichtkaarten van deze kerk. vaak lang bewaard en soms meerdere generaties in de famillie. Dit werk is daarop geinspireerd. hoewel de foto eind 2021 gemaakt is heeft hij een uiterlijk gekregen alsof hij jaren op de koffietafel heeft gelegen. er is op gemorst en het is weer schoongemaakt. Met dit werk probeer ik dan ook een rustieke sfeer op te roepen.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend met een voorkeur voor natuur en detail.

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor De oude BAVO als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

De oude BAVO

Koop dit digital art werk De oude BAVO van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 927 614
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.