Ferrari 250 GT SWB Berlinetta 1957 zijde

van Jan Keteleer

Ferrari 250 GT SWB Berlinetta 1957 zijde van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 571903
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
69 gratis verzending!

Omschrijving

De ontwikkeling van de Ferrari 250 GT SWB Berlinetta werd verzorgd door Giotto Bizzarrini, Carlo Chiti, en de jonge Mauro Forghieri, hetzelfde team dat later de 250 GTO produceerde. Schijfremmen waren een primeur voor een Ferrari GT, en de combinatie van een laag gewicht, hoog vermogen en goed gesorteerde vering maakte hem competitief. Het werd onthuld op de Autosalon van Parijs in oktober en begon al snel te verkopen en te racen. De SWB Berlinetta won Ferrari de GT-klasse van het constructeurskampioenschap van 1961. Hij won ook de Tour de France Automobile van 1960, 1961 en 1962 voordat hij plaats maakte voor de GTO's.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken