Haven van Monnickendam

- Werkcode: 972 770

Digital Art Nederland over Haven van Monnickendam

De haven van Monnickendam is gelegen aan het IJsselmeer. Veel watersporters vinden Monnickendam een ware ontdekking. Sfeervol, levendig en verrassend dichtbij Amsterdam, Purmerend en Alkmaar. De jachthaven ligt tevens op loopafstand van de oude stadskern.

Aan de andere kant vaar je via de beschutte Gouwzee zo het Markermeer op. Andere bekende havenplaatsjes in de buurt zijn Volendam, Marken en Edam.
Digital Art Nederland profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Digital Art Nederland

Digital Art Nederland maakt met behulp van de nieuwste technologie digitale kunst. Doel is om zo een kleurrijker beeld te geven van ons mooie Nederland.
Eigenaar Rob de Ruiter woont in Heerhugowaard, 50 km ten noorden van Amsterdam. Een vlak poldergebied met groene weilanden, koeien en poldermolens. En 30 minuten van het strand, het bos en de duinen. Een perfecte plek om te fietsen wat hij graag combineert met het maken van foto's. Uiteraard worden op diverse binnenlandse tripjes ook foto's gemaakt. Het liefst op het mooie 16:9 formaat omdat die meer de werkelijkheid benaderen van wat je met je ogen ziet en je ook meer context geven van de omgeving.

Alle werken van Digital Art Nederland


Waarom je kiest voor Haven van Monnickendam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Haven van Monnickendam

Koop de illustratie Haven van Monnickendam van Digital Art Nederland op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 972 770
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden