Heyday motorcycle fair

van Jan Radstake

Heyday motorcycle fair van Jan Radstake

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 852186

Profiteer alleen vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 78 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen
10% korting verrekend!

Omschrijving

Mensen die motorfietsen meer als kunstvoorwerp zien dan als motorvoertuig zijn er genoeg en ze hebben zo hun eigen regels. Een van die regels is dat de ene motorfiets nooit op een andere mag lijken. Het is motorfiets kunst. Op de Heyday motorcycle fair is in Breda is er genoeg van deze kunst te zien. Café racers, scramblers en choppers, er is voor ieder wat wils op de Heyday motorcycle fair. Op de Heyday motorcycle fair is geen motorfiets hetzelfde. Je ziet er de meest kunstzinnige motorfietsen, gebouwd op basis van bestaande tweewielers. Wil je motorfiets kunst zien ga dan een keer op bezoek bij de mooiste motorbeurs ter wereld.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Radstake

Jan Radstake profielfotoGeboren in 1958 en al jaren bezig met fotografie. Met de eerste echte Minolta spiegelreflex die ik in mijn bezit had maakte ik al veel foto's. Fotograferen was en is mijn passie, het is de kunst van het vastleggen van dat ene moment. De kunst van het fotograferen van de lichtinval in die bijzondere kamer of hal. Het is het zoeken van de plekjes waar je bijzonder foto's kan maken. Het spotten van die vogel dat insect, dat is wat fotograferen zo bijzonder maakt. Mijn passie voor de fotografie is goed te combineren met mijn andere grote passie, nl motorrijden. Motorfietsen zijn stuk voor stuk prachtige stukken techniek. Geen motorfiets is het zelfde maar alle motorfiets zijn fotogeniek. Een uitstekende combinatie dus.

Alle werken