Een Werk aan de Muur shop

Historische gevel in Venetië

- Werkcode: 744 265

Arja Schrijver Fotografie over Historische gevel in Venetië

Venetië kent prachtige, oude gebouwen en dit is er één van. Aan de oranje, bakstenen gevel prijkt een mooi balkon met organische versieringen en leeuwenkoppen die in de stenen gebeiteld zijn. Vanuit het balkon rijzen zuilen op langs de ramen en daarboven bevinden zich sierlijke bogen met smeedijzeren hekwerken. Voor mij was het de combinatie van al deze versieringen, de oranje kleur van het gebouw en de typische rood-witte palen die deze foto tot een echt Venetiaans plaatje maken.
Het gebouw is overigens vermoedelijk een hotel, met een ingang direct aan het water. Om het uitstappen uit de boot te vergemakkelijken, is er een kleine steiger geplaatst op de stenen trappen van het hotel.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

De meeste foto’s die ik maak, zijn foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen door Europa trekken. Op die reizen komen we ook nog wel eens in Europese steden, dus nostalgische foto’s van Parijs of romantische beelden uit Venetië vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak en bewerk ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Historische gevel in Venetië op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Historische gevel in Venetië

Koop de foto Historische gevel in Venetië van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 744 265
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.