• IJsvogel van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 428341

IJsvogel

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
IJsvogel van IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Sinds een paar maanden woon ik aan het water, in een klein houten huisje, een lang gekoesterde wens die is uitgekomen. Wie wil er nu niet de hele dag omringd worden door ijsvogels?
Al een tijdje komt dit vrouwtje vrijwel dagelijks op bezoek, maar echt veel tijd om haar te fotograferen had ik nog niet. Nu de winter nadert zijn de hoognodige werkzaamheden gedaan en is er wat tijd om eens te proberen dit vrouwtje vast te leggen met de (nog bijna ongebruikte) D850.
Wat een geweldige camera en wat een details legt deze vast, ruim 45 megapixels is het uiteindelijke resultaat van deze panorama.
Ze gaat een moeilijke tijd tegemoet, vorige winter overleed meer dan de helft van haar soortgenoten in Nederland, maar ik probeer haar zoveel mogelijk de winter door te helpen.

Over IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout

IJsvogels.nl - Corné van Oosterhout profielfotoWelkom in de fotoshop van IJsvogels.nl, in de webshop vind je een selectie van mijn werk. Op mijn websites ( https://www.ijsvogels.nl en https://www.kneeke.com) vindt u meer van mijn werk. Wanneer een opname (nog) niet in de fotoshop aanwezig is en u bent toch geïnteresseerd, neemt u dan via email contact op.
Over mij: al meer dan 20 jaar ben ik betoverd door de schoonheid en het interessant gedrag van een van onze mooiste vogels, de ijsvogel. Het is mijn passie dit wondertje der natuur op een zo mooi mogelijk en technisch zo hoog mogelijk niveau vast te leggen.
Door gebruik te maken van vaste schuilhutten, korte afstand tot het onderwerp, een fullframe D800, D850 en een Nikkor 200-400mm, is de kwaliteit van de aangeboden beelden altijd optimaal.

Alle werken