Katten: Astronaut

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436582
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
127 gratis verzending!

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Het is helemaal niet moeilijk om je voor te stellen dat katten geweldige astronauten zijn. Je hebt tenslotte het over dieren die bekend staan om hun onverzadigbare nieuwsgierigheid. Dat klinkt als een redelijk goede kwaliteit voor iedereen die van plan is om de verre uithoeken van de ruimte te verkennen. Dit stuk combineert een prachtige kat met een vintage, klassiek sciencefiction-achtig raketschip. Als de kat van plan is om door de melkweg te reizen, schiet het beter op en kom je in die raket! Dit is een kunstwerk dat absoluut perfect is voor iedereen die van een beetje eigenzinnigheid houdt in zijn kunst.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken