Katten: Barista

van Jan Keteleer

Katten: Barista van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436573
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Veel katten houden van melk, maar hoe denk je dat ze denken over koffie? Of misschien thee? Niemand kan het met zekerheid zeggen, maar deze kat lijkt absoluut bereid om alles te maken wat je in gedachten hebt. Zorg er wel voor dat je een mooie tip achterlaat! Het detail achter dit stuk is werkelijk adembenemend, terwijl het ook een afbeelding presenteert die schattig en luchtig is in gelijke maten. Een van de beste dingen aan dit specifieke stuk is het feit dat je het overal kunt laten plaatsen waar je wilt. Dit stuk kan mooi werken in vrijwel elke ruimte die je maar kunt bedenken.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken