Katten: wetenschapper

- Werkcode: 436 506

Jan Keteleer over Katten: wetenschapper

Kinderen Collectie
© designed by Jan Keteleer

We weten dat katten enkele van de meest nieuwsgierige wezens op aarde zijn. Dit stuk is een geweldige manier om jezelf aan dat schattige feit te herinneren, omdat dit mooie voorbeeld suggereert dat katten geweldige wetenschappers zouden maken. Om zeker te zijn, hun nieuwsgierige aard zal hen ideale onderzoekers maken. Deze kat wordt opgenomen in de bekers en branders waaruit de labruimte bestaat. Waar werkt deze kat aan? We weten het misschien niet, maar het is zeker leuk om te proberen je iets voor te stellen! Je kunt dit stuk ook in vrijwel elke gewenste kamer installeren.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Vanuit zijn interesses in zowel klassieke kunst als moderne / hedendaagse kunst werkt de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé) met verschillende stijlen. Oude kunst is een van zijn interesses, maar u kunt ook voorbeelden van zijn werk vinden in de pop art en het impressionisme. Als u door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vindt u prachtige natuurtaferelen, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten. De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: "Alle bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig kunt uitdrukken wat je wilt overbrengen".

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Katten: wetenschapper op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Katten: wetenschapper

Koop dit digital art werk Katten: wetenschapper van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 436 506
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
170,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden