Een Werk aan de Muur shop

Lucht boven Stevenskerk in Nijmegen

- Werkcode: 689 371

Maerten Prins over Lucht boven Stevenskerk in Nijmegen

Skyline van Nijmegen. Op de voorgrond de rivier de Waal - met laag water - links de Stevenskerk, rechts Nimbus en uiterst rechts de Kruittoren.
Maerten Prins profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Maerten Prins

Fotografie geeft me de mogelijkheid om zichtbaar te maken wat anders verscholen blijft in de stroom van visuele indrukken. Het liefst breng ik in mijn foto's de werkelijkheid terug tot een abstractie. In vlakken, lijnen, kleuren en schaduwen zie ik ritme en schoonheid. Ik heb diverse keren geëxposeerd en een drietal fotoboeken uitgebracht (bij Blurb - je kunt ze daar ook zelf bestellen). Naast fotograaf ben ik docent aan de de vakgroep Sociale en Cultuurpsychologie van de Radboud Universiteit te Nijmegen. Ik ben afgestudeerd en gepromoveerd in de Cultuurpsychologie, en heb me gespecialiseerd in jongeren en jeugdcultuur. Dat onderwerp heeft niet direct met mijn fotografie te maken, maar de wetenschap heeft me wel geleerd om goed te kijken.

Alle werken van Maerten Prins


Waarom je kiest voor Lucht boven Stevenskerk in Nijmegen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Lucht boven Stevenskerk in Nijmegen

Koop de illustratie Lucht boven Stevenskerk in Nijmegen van Maerten Prins op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 689 371
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.