Een Werk aan de Muur shop

Mist in Bleskensgraaf

- Werkcode: 114322

Jan Koppelaar over Mist in Bleskensgraaf

Er hing een dichte mist in de Alblasserwaard, Zuid-Holland, Nederland. Deze foto is gemaakt in Bleskensgraaf. Het bootje vormde een mooie voorgrond tegenover de molen die half verscholen is in de mist. De steiger en het bootje vormde de dieptewerking. Dit wordt versterkt door het bootje op de achtergrond. De knotwilgen, hangend over de waterkant, vormen een mooie kleurcontrast.
Jan Koppelaar profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Koppelaar

Jan Koppelaar (1984) is vanaf 2000 een enthousiast hobbyfotograaf. In 1999 kreeg hij zijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Sindsdien combineert hij fotografie met het genieten van de natuur. Jan is een autodidact. Dat wil zeggen dat hij alles zelf aangeleerd heeft door veel naar foto's van andere fotografen te kijken. Hierdoor heeft Jan zich steeds meer aangeleerd. Jan woont in de Alblasserwaard. Dit gebied staat bekend om zijn mooie molens en landschappen. Jan is dan ook veel in dit gebied te vinden.Jan fotografeert met een Sony SLT-A58 en een Sony DLSR-A100. Daarnaast gebruikt hij verschillende lenzen

Alle werken van Jan Koppelaar


Waarom je kiest voor Mist in Bleskensgraaf op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Mist in Bleskensgraaf

Koop de foto Mist in Bleskensgraaf van Jan Koppelaar op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 114322
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.