Een Werk aan de Muur shop

Noord Frankrijk anders gezien

- Werkcode: 233479

Jan Radstake over Noord Frankrijk anders gezien

Een lange weg die nergens lijkt te eindigen, een motorfiets die klaar staat de uitdaging aan te gaan. Het onbekende tegemoet gaan op een motorfiets is het ultieme avontuur. Links en rechts groene velden en een zandweg in het midden, wat wil je nog meer. De noord Franse Ardennen lenen is een gebied waar nog steeds veel avontuur te beleven is. Zeker is als je je met een motorfiets verplaatst. De Franse Ardennen kent nog veel legale onverharde paden waar je je als off road rijder nog lekker uit kan leven. Een motorfiets met grove banden en een beetje durf meer heb je niet nodig
Jan Radstake profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Radstake

Geboren in 1958 en al jaren bezig met fotografie. Met de eerste echte Minolta spiegelreflex die ik in mijn bezit had maakte ik al veel foto's. Fotograferen was en is mijn passie, het is de kunst van het vastleggen van dat ene moment. De kunst van het fotograferen van de lichtinval in die bijzondere kamer of hal. Het is het zoeken van de plekjes waar je bijzonder foto's kan maken. Het spotten van die vogel dat insect, dat is wat fotograferen zo bijzonder maakt. Mijn passie voor de fotografie is goed te combineren met mijn andere grote passie, nl motorrijden. Motorfietsen zijn stuk voor stuk prachtige stukken techniek. Geen motorfiets is het zelfde maar alle motorfiets zijn fotogeniek. Een uitstekende combinatie dus.

Alle werken van Jan Radstake


Waarom je kiest voor Noord Frankrijk anders gezien op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Noord Frankrijk anders gezien

Koop de foto Noord Frankrijk anders gezien van Jan Radstake op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 233479
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.