Oceanische sfeer

van Jan Keteleer

Oceanische sfeer van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 516745
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 gratis verzending!

Omschrijving

De wereld is een wonderlijke, eindeloos fascinerende plek. Dit feit wordt prachtig duidelijk met deze mooie kunstuitgave van de beroemde internationale kunstenaar Jan Keteleer. Op het eerste gezicht kan dit stuk gewoon lijken op een paar zwarte meeuwen die op een rij zitten. Echter, als je dit stuk van dichterbij bekijkt, is er nog iets anders aan dit stuk dat gewaardeerd moet worden

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken