Een Werk aan de Muur shop

PRETTY ONE

- Werkcode: 814 266

Atelier Kunst en Ko over PRETTY ONE

Dit kunstwerk maakt onderdeel uit van onze serie erotische kunstwerken - Red Venus. De Romeinse godin van de liefde en oorspronkelijk beschermster van tuinen en wijngaarden. Red Venus is onze ode aan de vrouw. Aan MOeder NAtuur - afgekort MONA.
Red Venus toont zichzelf hier vol zelfvertrouwen. Haar sensualiteit is onmiskenbaar. Het silhouet van het opengeslagen boek symboliseert haar intellect. In eerste instantie zal het boek de toeschouwer niet opvallen en te snel oordelen naar wat hij op het eerste gezicht ziet. En wat deze er vooral zelf bij bedenkt…
Atelier Kunst en Ko profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Atelier Kunst en Ko

HOME IS WHERE THE ART IS

Atelier Kunst en Ko is het samenwerkingsverband van de Leidse kunstenaars Peter en Sven de Ru. De grafische inslag van zoon Sven vult de schilderkunstige achtergrond van vader Peter goed aan. De samenwerking werkt inspirerend en leidt tot nieuwe inzichten in onze kunst. Door de verschillende invalshoeken ontstaan kunstwerken met een meerwaarde. Wat die meerwaarde is laten we graag aan jou over. Net als de keuze met welk kunstwerk je van je huis een thuis maakt.

Alle werken van Atelier Kunst en Ko


Waarom je kiest voor PRETTY ONE op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

PRETTY ONE

Koop dit digital art werk PRETTY ONE van Atelier Kunst en Ko als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 814 266
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.