Een Werk aan de Muur shop

Pico de las Nieves

- Werkcode: 534332

Jeroen de Jongh over Pico de las Nieves

De Pico de las Nieves is een berg gelegen op de Canarische Eilanden.

Het is de hoogste berg van het eiland Gran Canaria. Hij is 1949 meter hoog en ligt in het midden van het eiland. De berg maakt deel uit van een vulkanische rotsformatie.

De lucht was deze avond zo helder, dat de Pico del Teide op Tenerife te zien was. Dit is de grootste vulkaan van het eiland Tenerife, een van de Canarische Eilanden.

Met zijn 3718 meter boven zeeniveau en 7000 meter boven de zeebodem is het de hoogste berg van Spanje. In hoogte vanaf de zeebodem is de Teide de derde vulkaan van de wereld. Deze vulkaan wordt als slapend beschouwd, maar nieuwe erupties worden niet uitgesloten.
Jeroen de Jongh profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen de Jongh

Welcome to my shop. I, an Amsterdam born and raised guy with an international mindset (hence the introduction in English), had the choice between offering you a nice catchphrase, or nice photos. I chose the latter.So enjoy, and I hope you will find something from my humble shop that you would love to have on one of your walls.

Alle werken van Jeroen de Jongh


Waarom je kiest voor Pico de las Nieves op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Pico de las Nieves

Koop de foto Pico de las Nieves van Jeroen de Jongh op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 534332
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.