Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 1 dag en 22 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Serene rust

- Werkcode: 593 237

Jan Koppelaar over Serene rust

Deze foto is gemaakt op een msitige morgen, vlak voor zonsopkomst, in Werelderfgoed Kinderdijk (Zuid-Holland, Nederland). De avond ervoor hadden ze mist opgegeven, dus ik zou en moest naar de Kinderdijkse molens. Wat een mooie ochtend was dat. De kleuren, de mist en de natuur zorgden voor een serene rust.
Jan Koppelaar profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Koppelaar

Jan Koppelaar (1984) is vanaf 2000 een enthousiast hobbyfotograaf. In 1999 kreeg hij zijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Sindsdien combineert hij fotografie met het genieten van de natuur. Jan is een autodidact. Dat wil zeggen dat hij alles zelf aangeleerd heeft door veel naar foto's van andere fotografen te kijken. Hierdoor heeft Jan zich steeds meer aangeleerd. Jan woont in de Alblasserwaard. Dit gebied staat bekend om zijn mooie molens en landschappen. Jan is dan ook veel in dit gebied te vinden.Jan fotografeert met een Sony SLT-A58 en een Sony DLSR-A100. Daarnaast gebruikt hij verschillende lenzen

Alle werken van Jan Koppelaar


Waarom je kiest voor Serene rust op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Serene rust

Koop de foto Serene rust van Jan Koppelaar op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 593 237

Shop nu met 10% korting
Nog 1 dag en 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114,-103,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.