Upper_Class_car Red 02

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 547504
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 gratis verzending!

Omschrijving

Upper_Class_car Red 02:Een autoklasse is een classificatie van auto's naar verkoopprijs en grootte. De classificatie wordt gebruikt door de Europese Commissie en ook autoverhuurbedrijven om hun huurauto's in te delen. Ook worden autoklassen gebruikt bij de verkoop en vergelijking van automerken.

De classificatie is niet gebaseerd op strenge richtlijnen, volgens de Europese Commissie omdat: De grenzen tussen segmenten worden vertroebeld door andere factoren dan de grootte of de lengte van de auto's. Deze factoren bestaan uit de prijs, het imago en de hoeveelheid extra accessoires. Ook de neiging om meer opties zoals ABS, airbags, centrale vergrendeling etc. in kleine auto's aan te bieden, maken de traditionele segmentatie nog meer onzuiver.Deze auto is geen bestaand merk ,fictie gemaakt op de computer !

Over H.m. Soetens

H.m. Soetens profielfotoBen iemand die graag de natuur in gaat om landschappen, dieren, gebouwen te Fotograferen.De laatste tijd ben ik verder gegaan richting de digitale kunst. En ontwerp ik ook posters, flyers, enzovoort op zazzle. Als HMSposter. Ik heb hier ook een tweede shop waar mijn fotografie te zien is . Zie link hmsfotografie.

Alle werken