coastguard 02

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 527966
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
134 gratis verzending!

Omschrijving

coastguard 02:De kustwacht zorgt voor de veiligheid op zee. Men beschikt over schepen en vliegtuigen, die schepen en visserij kunnen controleren, en biedt hulp bij calamiteiten op zee, bijvoorbeeld bij slecht weer.

Wereldwijd gezien zijn de kleine reddingsboten voor direct bij de kust meestal geen onderdeel van de kustwacht, maar horen bij de strandwacht. De kustwacht werkt meestal nauw samen met de marine. Zogenaamde "search and rescue"-eenheden zijn vaak een onderdeel van de kustwacht. "Search and rescue" (SAR) betekent letterlijk "zoeken en redden". Deze dienst werkt vaak met reddingboten of helikopters, om bijvoorbeeld drenkelingen op te sporen of iemand van een boorplatform of schip te kunnen halen. In Nederland zijn reddingboten van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) en van de Reddingsbrigade (KNBRD) aangemerkt als specifieke SAR-eenheden.

Over H.m. Soetens

H.m. Soetens profielfotoBen iemand die graag de natuur in gaat om landschappen, dieren, gebouwen te Fotograferen.De laatste tijd ben ik verder gegaan richting de digitale kunst. En ontwerp ik ook posters, flyers, enzovoort op zazzle. Als HMSposter. Ik heb hier ook een tweede shop waar mijn fotografie te zien is . Zie link hmsfotografie.

Alle werken