Tijdelijk tot 15% korting op Art Frame! Meer info Nog 8 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Blikseminslag

- Werkcode: 1 001 679

Jan van der Knaap over Blikseminslag

Een bliksemontlading boven, of misschien wel in de Prins Clausbrug in Utrecht. Ik maakte deze foto vanaf mijn balkon met zicht op de toren van de Prins Clausbrug en dacht aanvankelijk dat ik alleen weerlicht had gefotografeerd, van een onweersbui boven Nieuwegein. De camera liet echter twee strepen zien. Het bijzondere is dat de linkerbliksem bij nauwkeurig bekijken vóór de kabels lijkt te ontladen en de middelste bliksem erachter. Misschien was de inslag wel in het Amsterdam-Rijnkanaal. De Prins Clausbrug is op loopafstand, maar ik herinner mij geen gerommel na de ontlading.
Jan van der Knaap profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Knaap

Hallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Purmerend. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Purmerend is, of Amsterdam, Utrecht, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Purmerend

Alle werken van Jan van der Knaap


Meer weten over Jan van der Knaap?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Blikseminslag op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Blikseminslag

Koop de foto Blikseminslag van Jan van der Knaap op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 001 679

Shop Art Frame tijdens onze kortingsactie!
Nog 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.