Een Werk aan de Muur shop

Square Butterflies

- Werkcode: 661 017

Tis Veugen over Square Butterflies

Een groot aantal gemuteerde Malabar-boomnimfvlinders die samen cirkelen en de hyperbolische ruimte vullen. Hoewel, via een variant op de Schwarz-Christoffel Transformatie is de cirkel vervormd in een vierkant.
Tis Veugen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tis Veugen

Mijn opleiding tot wiskundige en mijn ervaring als software programmeur zijn de basis elementen voor het ontwerpen van mijn kunstwerken. Sinds mijn pensioen in 2019 heb ik een begin gemaakt met het creëren van digitale kunst met een wiskundige inslag. De werken van M.C. Escher vormen hierbij een bron van inspiratie. Dankzij zelf ontwikkelde programma's op de computer ben ik in staat aan Escher's werken extra dimensies toe te voegen in de vorm van structuren met fotografisch materiaal.

Alle werken van Tis Veugen


Waarom je kiest voor Square Butterflies op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Square Butterflies

Koop dit digital art werk Square Butterflies van Tis Veugen als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 661 017
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
196,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.