Waarom werken bij WadM? Nou, hierom!

Reden 1
Je werkt in de mooiste stad van Nederland: Haarlem. Wat is er leuk aan Haarlem? Alles! Het weer is altijd goed, het strand is dichtbij (net als Amsterdam), de vrouwen zijn er mooier en je kunt bij ons voor de deur gratis parkeren.

Reden 2
Je werkt er samen in een klein, maar zeer enthousiast team die er elke dag voor gaan om mensen blij te maken met geweldige kunstwerken voor aan de muur. Dit doe je in een super creatieve werkomgeving, namelijk de BakkeRij.

Reden 3
Je gaat elke maandag lachend naar kantoor! Want wij zijn blij om elkaar te zien en hebben er zin in om er weer lekker tegenaan te gaan (niet doordenken). En bij lunchtijd schuiven we met zijn allen aan tafel voor een heerlijke verse lunch.

Reden 4
Je wordt de gadgetfreak van je vriendengroep! Want werken bij Werk aan de Muur betekent de tofste gadgets om je heen. Denk aan je lievelingsnummers uit de Sonos, Alexa die ‘s ochtends het licht voor je aandoet, en je krijgt een Macbook Pro van de zaak. Hoe chill is dat?!

Reden 5
Je kunt nog eens lekker vanuit je bed werken! Want heb je een keer geen zin om op te staan, dan kun je met je eigen Macbook Pro gewoon werken vanuit bed. We komen je koffie alleen niet naar je toe brengen.

Reden 6
Je krijgt lieve collega’s. Openheid, eerlijkheid en kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Net als quality time! We gaan regelmatig met het team op pad. Denk aan VR arcade spellen, pubquiz of heerlijk eten tot in de late uurtjes.

Ben je enthousiast? Kijk dan naar onze vacature voor klantenservice!


Meer uit: Vacatures

Werk aan de Muur Magazine #4