20210412 105529 0552 Bibi Veth

De kunst van het kiezen

Oké je bent eruit, je wilt geen lege muur meer. Maar hoe kies je iets uit wat bij jou en je interieur past? We helpen je graag op weg met onze kunst collecties. Heb je voorkeur voor een bepaalde kunst stijl? Of is er een kleurtoon waar je heel blij van wordt? Maak het kopen van kunstwerken makkelijk door een basis te kiezen en zoek vanuit daar verder. Op deze pagina vind je al onze kunst collecties in een handig overzicht. Wat ga jij ophangen?

IJs

Ontdek ook deze collecties

Woonstijlen collecties

Collecties op basis van trending kleuren

Kunst trend collecties

Personaliseer jouw kunstwerk

Heb je jouw favoriete kunst gevonden uit de collectie? Personaliseer die dan naar jouw wensen. Koop kunst op de gewenste afmeting en het materiaal. Koop bijvoorbeeld wandvullend behang, drie schilderijen naast elkaar van hoogwaardig canvas of een rond kunstwerk. Of heb je last van galm en echo in je woonkamer? Dan is het akoestische print op doek de ideale oplossing. Dit heeft namelijk ook ‘verborgen’ geluiddempende panelen. Of is het vaak lekker weer in de tuin? Dan bieden we ook hoogwaardige canvas doeken voor buiten in de tuin! Zo koop je kunst die volledig aansluit bij jouw interieur en muur.

Vraag om advies voor het kopen van jouw kunst posters, behang of doeken

Wil je voor je aankoop toch even advies vragen aan onze stylisten? Kom langs in onze online studio! Zij laten je in een online bezoek zien welke materialen er zijn, en hoe dit er dan uit ziet. Haal bij hun ook praktische tips voor het kiezen van de juiste kunstwerken. Na een halfuurtje ben je dan veel zekerder van je zaak, en kan je de juiste keuze maken.