werknemers werk aan de muur die met elkaar overleggen

Ontdek onze aangesloten stylisten!

Welke stylist past bij jou?

Veelgestelde vragen over advies via aangesloten stylisten

  • Kies een stylist uit die bij jouw woonstijl past.
  • Dit doe je via de stylistenblogs waarin hun favoriete werken staan. Hier vind je ook meer uitleg over hoe het advies werkt, de prijs en de contactgegevens.
  • Zodra je aan je favoriete stylist bent gekoppeld, gaat Werk aan de Muur er als tussenpartij tussenuit. Dit houdt in dat het contact, en ook alle gemaakte afspraken, alleen tussen jou en de stylist plaatsvindt. We zijn natuurlijk wel nieuwsgierig naar het resultaat en vinden het heel leuk om daar foto’s van te ontvangen.

Werk aan de Muur helpt jou graag om in contact te komen bij een stylist dat past bij jouw woonwensen. Wil je graag dat een stylist met je meedenkt over de keuze van het werk? Neem dan contact op met de stylist. Werk aan de Muur is hier verder niet meer bij betrokken. We kijken er natuurlijk wel erg naar het resultaat uit wat de stylist met jou heeft uitgekozen. Mocht je dan advies willen over de maat of materiaal, dan helpen we je graag verder.

Dat hangt af van de stylist die jij zelf kiest. Wij koppelen de stylist aan jou, maar gaan verder niet over de inhoud van de stylist. Iedere stylist heeft namelijk weer zijn of haar eigen werkwijze. In het overzicht van stylisten kies je jouw favoriete stylist en ontdek je de advies mogelijkheden. Natuurlijk kan je altijd vrijblijvend contact opnemen met de gekozen stylist voor meer vragen en informatie.

Ga naar deze pagina. Hier vind je een overzicht van alle stylisten die aangesloten zijn bij ons en die jou van advies kunnen voorzien. Klik op je favoriete stylist en onderaan de pagina vind je zijn of haar contactgegevens.

Jij kiest de stylist die het beste bij jouw woonstijl past. Bij het advies door een stylist zijn wij verder niet meer betrokken, daarom bepaalt de stylist zelf de prijs. Dit varieert tussen de €50,- en €250,- per advies.

Ben je nog op zoek naar het juiste werk wat bij je past en vind je het fijn dat iemand meekijkt met jouw wensen, interieur & ideeën? Dan kan je het beste kiezen om contact op te nemen met een stylist. Je betaalt dan de prijs die de stylist vraagt voor haar advies. Aan de hand daarvan krijg je een uitgebreid advies met voorstellen van werken die passen bij jouw stijl. Vervolgens kan jij je werk bij Werk aan de Muur gaan kopen.

Ben je al uit het werk, maar heb je hier nog een specifieke vraag over? Twijfel je bijvoorbeeld over de maat of het materiaal? Of heb je een speciale wens, bijvoorbeeld het werk in zwart-wit? Neem dan contact op met Werk aan de Muur. Dit kan op verschillende manieren. Natuurlijk via de mail, telefoon en chat. Maar je kan ook een videogesprek met onze klantenservice inplannen of het webinar volgen. Ze staan klaar om je te helpen, zodat jij je favoriete kunstwerk kan kopen.

Ga naar deze pagina. Hier vind je een overzicht van alle stylisten die bij ons aangesloten zijn en die jou van advies kunnen voorzien. Klik op je favoriete stylist en ontdek alle informatie.