Beautiful nature photo on wallpaper

Behang

De mooiste werken, groots aan je muur
Of je nu kiest voor een klassieke schilderij van Vincent van Gogh, een palmboom behang, behang van je favoriete voetbalclub of een behang passend bij de trend art deco, met een fotobehang aan de muur creëer je jouw favoriete sfeer in eigen huis. Een sfeer waar je eindeloos bij weg kunt dromen. Versier je hele muur met een indrukwekkende foto, illustratie of schilderij waar jij - en jouw gasten - sprakeloos van worden.

Over het product

Met fotobehang van Werk aan de Muur creëer je een statement in huis en is op zoveel plekken een goed idee. De trappenhal, de badkamer slaapkamer of woonkamer, iedere muur krijgt een nieuw leven met een prachtige wandvullende print. Je vind bij ons twee types behang. Naadloos behang is van airtex en bestaat uit één stuk. Doordat het afneembaar is, leent het zich perfect voor horeca, ziekenhuizen en andere ruimtes. Of ga voor vliesbehang. Beide zijn niet alleen erg betaalbaar, het gebruik van behang is ook zeer eenvoudig!

Naadloos behang Vliesbehang

Waarom je kiest voor behang

Haarscherpe afdrukken
Elk detail blijft haarscherp met levensechte kleuren

Naadloos of vliesbehang
Behang uit één stuk of banen plakken

Naadloos behang is vochtbestendig
Het naadloze behang kan tegen een stootje

Eenvoudig te plakken
Het gebruik van behang is zeer eenvoudig

Vergelijk Behang (in banen) met:

Kies je favoriete behang soort

 1. Fotobehang van een schilderij van een Oude Meester

Naadloos behang

Maak van je huis en kantoor een inspirerende ruimte met ons naadloos behang. Bijvoorbeeld van je favoriete stad, of geniet van een Oude Meester. Met ons naadloos behang beplakken we muren van alle lengtes, met een maximale hoogte van vijf meter. Ons behang wordt gemaakt van een stevige maar flexibele kunststof (airtex) en kan daardoor tegen een stootje én kan je afnemen met een licht vochtige doek. Zo blijft de zee nog jarenlang azuurblauw.

Handig om te weten

 • Het naadloos behang komt in de exacte maat van jouw muur. Standaard leveren we het behang met extra marge, zodat je het behang precies kunt bijsnijden. De marge is 5cm extra aan iedere zijde.
 • De lijm breng je aan op de muur en het behang plaats je erop. Zit het even niet goed, haal het eraf en plaats het recht. Makkie dus!
 • Is je muur niet helemaal recht? Geen probleem. We maken het behang altijd wat groter dan de muur, zodat je genoeg marge hebt!
 • Naadloos behang leveren we zonder behanglijm. De behangtips, inclusief welke lijm wij adviseren, sturen we je toe tijdens het bestellen.
 • Het naadloos behang kan tegen een stootje en kan je afnemen met een vochtige doek. Let op: maak het behang niet schoon met sop of schoonmaakmiddelen. Hiermee kan je namelijk de inkten beschadigen.
 1. Wallpaper restaurant Art Heroes

Vliesbehang

Het vliesbehang is 120 grams en sterk, scheurvast én krimpvrij. Omdat we printen op sterk vliesbehang, is plakken een makkie. Je smeert de muur in met lijm en plakt daar het behang, baan voor baan, tegenaan. Je hebt dus geen behangtafel nodig. Vliesbehang scheurt en krimpt niet. Hierdoor schuif je gemakkelijk de banen op de juiste plek tegen elkaar aan.

Handig om te weten:

 • Je favoriete kunstwerk wordt geprint op vliesbehang in banen van ongeveer 50 cm.
 • Als één lange rol wordt het behang geprint. Alle banen komen achter elkaar aan, voorzien van de juiste nummers en afstand, je hoeft ze enkel los te knippen. Bovenaan de rol staan de instructies.
 • Standaard leveren we het behang met extra marge, zodat je het behang precies kunt bijsnijden. De marge is 5cm extra aan iedere zijde.
 • Gebruik de juiste lijm: Perfax roze of Bison.
 • We printen op sterk vliesbehang. Je smeert de muur in met lijm en plakt daar het behang, baan voor baan, tegenaan. Je hebt dus geen behangtafel nodig. Vliesbehang scheurt en krimpt niet. Hierdoor schuif je gemakkelijk de banen op de juiste plek tegen elkaar aan.
 • Lees goed hoe je jouw muur kunt voorbereiden. Deze tips vind je in de FAQ hieronder en krijg je bij bestelling per mail toegestuurd.

Heb je vragen over behang of wil je ons behang nog wat beter bekijken? Maak dan een afspraak om te videobellen met één van onze stylisten.

Veelgestelde vragen over behang

vliesbehang is behang gemaakt van stevig vliespapier. Het papier is 120grams. De rug van het behang is gemaakt van "vlies". Het wordt ook wel snelbehang genoemd, omdat het op een muur aangebracht kan worden, zonder enige wachttijd en het zeer eenvoudig aan te brengen is.

Het grote voordeel van vliesbehang is dat het aangebracht kan worden zonder behangtafel. Daarnaast is het in vergelijking met traditioneel behangpapier veel steviger, het krimpt namelijk niet en eventuele scheuren is bijna onmogelijk bij vliesbehang.

Ja, het vliesbehang wat wij leveren is biologisch afbreekbaar.

Behang valt in de lagere prijscategorie.

Afhankelijk van het formaat en werk wat je kiest, wordt de prijs bepaald. Als je kiest voor behang, kan je direct jouw maten invoeren en zie je de prijs.

Op onze site kun je zelf een uitsnede selecteren. Er wordt een voorbeeld gecreëerd aan de hand van jouw gewenste maat en gewenst werk.

Je kunt bij ons in elk gewenst formaat bestellen, ook wanneer het in de punt op zolder is, of achter de verwarming. Neem contact met ons op, we kijken graag met je mee over specifieke uitsneden.

Vliesbehang wordt geprint in banen van 47,5 cm. Omdat we printen op sterk vliesbehang, is plakken een makkie. Je smeert de muur in met lijm en plakt daar het behang, baan voor baan, tegenaan. Je hebt dus geen behangtafel nodig. Vliesbehang scheurt en krimpt niet. Hierdoor schuif je gemakkelijk de banen op de juiste plek tegen elkaar aan.

Check voordat je begint met plakken van het behang nog even de randvoorwaarden voor een strak resultaat:

 • Is je muur schoon, droog en spiegelglad? Top! Dan moet het lukken.
 • Behang op een lichte (witte) ondergrond, zo zorg je ervoor dat de kleur van de ondergrond niet door het behang heen kleurt.
 • Voor vliesbehang adviseren wij behangplaksel voor extra zwaar, speciaal- en vliesbehang van Bison. Of gebruik Perfax roze. Die kan je bij iedere bouwmarkt vinden.
 • Heb je een muur die veel zuigt? Gebruik dan een hechtprimer of voorstrijk om te zorgen dat de lijm niet in de muur gezogen wordt. Zo voorkom je ook dat het behang krimpt en er lelijke naden ontstaan. Een tipje om te testen of een muur zuigt of niet: spuit er met een plantenspuit op, trekt het water in de muur dan weet je genoeg anders druipt het gewoon naar beneden.
 • Zorg tijdens het behangen dat de temperatuur in de ruimte zo normaal mogelijk is. Dus behang bij voorkeur niet in extreme kou of warmte.

Kijk je liever hoe het moet? Bekijk hier een handig YouTube filmpje.

Nee die heb je niet nodig. Fijn hè? Je smeert de muur in met de meegeleverde lijm en plakt het behang, baan voor baan, tegenaan. Je hebt dus geen behangtafel nodig.

Vliesbehang scheurt en krimpt niet. Hierdoor schuif je gemakkelijk de banen op de juiste plek tegen elkaar aan.

In het algemeen ontvangt u het pakket tussen de 5 en 8 werkdagen. Heb je een spoedje? Neem contact met ons op!

Als één lange rol wordt het behang geprint. Alle banen komen achter elkaar aan, voorzien van de juiste nummers en afstand, je hoeft ze enkel los te knippen. De breedte van de baan is altijd 47,50 cm. Bovenaan de rol staan de instructies.

Het behang wordt in een stevige verpakking verzonden. Een koerier komt het pakket bij ons ophalen en brengt het direct bij jou thuis of op kantoor. We werken met koeriersdiensten die gewend zijn om met kwetsbare pakketten om te gaan, dus dat zit wel goed.

Ben je niet thuis? Dan laat de bezorger een briefje achter en kan er een afspraak gemaakt worden om een nieuwe levering te plannen.

Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren tijdens een verzending. Is je pakket toch beschadigd tijdens transport, neem dan contact met ons op en wij lossen dit dan snel en correct op.

Standaard leveren we het behang met extra marge, zodat je het behang precies kunt bijsnijden. De marge is 5 cm extra aan iedere zijde. Dus in totaal tellen we 10 cm op bij de opgegeven maat. De foto loopt door in de marge.

Als je geen marge wilt, dan kunnen we het behang ook zonder marge maken voor je. Het is dan van belang dat je bij het bestellen aangeeft dat je het behang zonder marge wilt. Je geeft het aan in de opmerkingen kolom bij de adresgegevens dat je het behang zonder marge wilt.

De foto loopt door in de marge, dit betekent dat de foto iets kleiner wordt.

Wij maken het behang standaard 10 cm groter, dus 5 cm aan iedere zijde. Als je dit liever niet wilt, dan kun je dit aangeven in de opmerkingenkolom die je tegenkomt bij het invullen van de adresgegevens.

Behangplaksel voor extra zwaar, speciaal- en vliesbehang van Bison. Of gebruik Perfax roze.

Vliesbehang wordt geprint in banen van ongeveer 50 cm.

Stuur je exacte wensen naar info@werkaandemuur.nl en we helpen je graag verder.

Het vliesbehang is licht afneembaar met een zachte doek. Eventuele lijmvlekken kan je direct met een natte doek verwijderen en er na droogdeppen.

Vliesbehang wordt geprint in banen van 47,5 cm. Wij leveren het behang samen met de juiste lijm! Omdat we printen op sterk vliesbehang, is plakken een makkie. Je smeert de muur in met lijm en plakt daar het behang, baan voor baan, tegenaan. Je hebt dus geen behangtafel nodig. Vliesbehang scheurt en krimpt niet. Hierdoor schuif je gemakkelijk de banen op de juiste plek tegen elkaar aan.

Naadloos behang wordt gemaakt van een stevige maar flexibele kunststof (airtex) en kan daardoor tegen een stootje én tegen schoonmaakmiddel. Dit behang wordt in een groot vlak geprint, dat ziet er extra strak uit. Hierdoor zie je geen naden wat bij vliesbehang dichtbij wel te zien is.

Let even op de volgende punten:

 • Is je muur schoon, droog en spiegelglad? Top! Dan moet het lukken.
 • Behang op een lichte (witte) ondergrond, zo zorg je ervoor dat de kleur van de ondergrond niet door het behang heen kleurt.
 • Heb je een muur die veel zuigt? Gebruik dan een hechtprimer of voorstrijk om te zorgen dat de lijm niet in de muur gezogen wordt. Zo voorkom je ook dat het behang krimpt en er lelijke naden ontstaan. Een tipje om te testen of een muur zuigt of niet: spuit er met een plantenspuit op, trekt het water in de muur dan weet je genoeg anders druipt het gewoon naar beneden.
 • Zorg tijdens het behangen dat de temperatuur in de ruimte zo normaal mogelijk is. Dus behang bij voorkeur niet in extreme kou of warmte.

In principe kan het (mits het behang heel goed vast zit), maar we raden het af te doen. Zeker als je behang een donkere kleur is, dan kan het namelijk voorkomen dat de kleur van je vorige behang door het behang heen kleurt.

Het is mogelijk om via ons een foto te laten afdrukken. Het is wel van belang dat deze foto met een goede camera gemaakt is in hoge resolutie en dat jij de rechthebbende eigenaar bent van de foto.

Is dit beide het geval? Upload jouw foto via werkaandemuur.nl/eigenfoto en selecteer de maat en het materiaal dat jij in gedachte hebt.

Nee, een belangrijke voorwaarde voor vliesbehang is dat de muur spiegelglad moet zijn.

Heb je een pas gestucte muur? Zorg dan eerst voor een vochtinbrengend laagje, bijvoorbeeld Perfax Roll On of voorstrijk. Hierdoor wordt de lijm niet in de muur gezogen en blijft je print egaal.

Je kunt bij ons in elk gewenst formaat bestellen! Oké de minimale afmeting is 50x47,5 cm. Vanaf dit formaat geef je gewoon de maten op die je wilt hebben en wij verdelen dit over stroken van 47,5cm. Simpel toch?

Bij behang is de muur leidend van de maat. Wil je vooraf zien hoe jouw maat past bij een werk? Neem dan even contact met ons op. We maken graag een voorbeeld voor je.

Nee, dat is bij ons niet mogelijk. Via bijvoorbeeld Werkspot kan je op zoek naar behangers bij jou in de buurt.

Wanneer het buiten erg heet is en je in deze temperatuur gaat behangen, dan krijg je naden te zien. De ideale temperatuur om te behangen is daarom maximaal 23 graden.

Behang valt in onze middelste prijscategorie. Het is prijziger dan vliesbehang, goedkoper dan Art Frame. Afhankelijk van het formaat en werk wat je kiest, wordt de prijs bepaald. Als je kiest voor behang, kan je direct jouw maten invoeren en zie je de prijs.

Het is airtex, een flexibele kunststof. Deze fijn geweven polyester doeksoort van 330gr/m² met matte uitstraling beschikt over een grote kleurkracht. Het heeft een krasvaste toplaag van PVC coating wat kreukels en scheuren tegen gaat. Deze toplaag is tevens waterafstotend en biedt dus een goede bescherming tegen oppervlakte beschadigingen.

Door de krasvaste toplaag van PVC coating is het behang waterafstotend.Hierdoor zijn vlekken makkelijk te verwijderen met behulp van een sopje en een vochtige doek. Dat maakt dat naadloos behang bijzonder goed toegepast kan worden voor decoratie op openbare plekken, in horecagelegenheden, in huishoudens of andere plekken waar vuil voor kan komen.

Naadloos behang is UV-licht bestendig waardoor de prints niet verkleuren door de zon en ook effen kleuren blijven jarenlang optimaal zichtbaar.

Houd je van makkelijk? Kies dan voor naadloos behang. Geen gedoe met losse banen die je netjes moet uitlijnen. Het naadloos behang komt in de exacte maat van jouw muur. De lijm breng je aan op de muur en het behang plaats je erop. Zit het even niet goed, haal het eraf en plaats het recht. Makkie dus! We hebben de instructies voor je samengevat in deze handleiding.

Is je muur niet helemaal recht? Geen probleem. We maken het behang altijd wat groter dan de muur, zodat je genoeg marge hebt!

Goed om te weten: Naadloos behang leveren we zonder behanglijm.

Standaard leveren we het behang met extra marge, zodat je het behang precies kunt bijsnijden. De marge is 5 cm extra aan iedere zijde. Dus in totaal tellen we 10 cm op bij de opgegeven maat. De foto loopt door in de marge.

Als je geen marge wilt, dan kunnen we het behang ook zonder marge maken voor je. Het is dan van belang dat je bij het bestellen aangeeft dat je het behang zonder marge wilt. Je geeft het aan in de opmerkingen kolom bij de adresgegevens dat je het behang zonder marge wilt.

De foto loopt door in de marge, dit betekent dat de foto iets kleiner wordt.

Wij maken het behang standaard 10 cm groter, dus 5 cm aan iedere zijde. Als je dit liever niet wilt, dan kun je dit aangeven in de opmerkingenkolom die je tegenkomt bij het invullen van de adresgegevens.

Check voordat je begint met plakken van het behang nog even de randvoorwaarden voor een strak resultaat:

 • Meng de lijm goed en smeer de lijm op de muur, niet op het behang.
 • Is je muur schoon, droog en spiegelglad? Top! Dan moet het lukken.
 • Airtex heeft een grijze achterzijde (greyback). Eventueel kleurverschil met de achtergrond is hierdoor niet zichtbaar. Je kunt het materiaal daarom prima op gekleurde achtergronden plaatsen.
 • Heb je een muur die veel zuigt? Gebruik dan een hechtprimer of voorstrijk om te zorgen dat de lijm niet in de muur gezogen wordt. Zo voorkom je ook dat het behang krimpt en er lelijke naden ontstaan. Een tipje om te testen of een muur zuigt of niet: spuit er met een plantenspuit op, trekt het water in de muur dan weet je genoeg anders druipt het gewoon naar beneden.
 • Zorg tijdens het behangen dat de temperatuur in de ruimte zo normaal mogelijk is. Dus behang bij voorkeur niet in extreme kou of warmte.

In principe kan het (mits het behang heel goed vast zit), maar we raden het af te doen. Binnenmuren moeten namelijk voldoende glad en egaal zijn voor een optimale hechting.

Het is mogelijk om via ons een foto te laten afdrukken. Het is wel van belang dat deze foto met een goede camera gemaakt is in hoge resolutie en dat jij de rechthebbende eigenaar bent van de foto.

Is dit beide het geval? Upload jouw foto via werkaandemuur.nl/eigenfoto en selecteer de maat en het materiaal dat jij in gedachte hebt.

We leveren het naadloos behang zonder behanglijm. We adviseren 'Perfax behangplaksel cellulose Ready&Roll Papier en Vinyl', te koop bij de bouwmarkt.

Naadloos behang wordt niet in banen geleverd. Het naadloos behang komt in de exacte maat van jouw muur. Of eigenlijk iets groter: We maken het behang altijd wat groter dan de muur, zodat je genoeg marge hebt!

Op onze site kun je zelf een uitsnede selecteren. Er wordt een voorbeeld gecreëerd aan de hand van jouw gewenste maat en gewenst werk.

Je kunt bij ons in elk gewenst formaat bestellen, ook wanneer het in de punt op zolder is, of achter de verwarming. Neem contact met ons op, we kijken graag met je mee over specifieke uitsneden.

Vliesbehang wordt geprint in banen van 47,5 cm. Wij leveren het behang samen met de juiste lijm! Omdat we printen op sterk vliesbehang, is plakken een makkie. Je smeert de muur in met lijm en plakt daar het behang, baan voor baan, tegenaan. Je hebt dus geen behangtafel nodig. Vliesbehang scheurt en krimpt niet. Hierdoor schuif je gemakkelijk de banen op de juiste plek tegen elkaar aan.

Naadloos behang wordt gemaakt van een stevige maar flexibele kunststof (airtex) en kan daardoor tegen een stootje én tegen schoonmaakmiddel. Dit behang wordt in een groot vlak geprint, dat ziet er extra strak uit. Hierdoor zie je geen naden wat bij vliesbehang dichtbij wel te zien is.

Stuur je exacte wensen naar info@werkaandemuur.nl en we helpen je graag verder.

Zijn er vlekken ontstaan op het doek? Deze zijn makkelijk te verwijderen met behulp van een vochtige doek. Dat maakt dat naadloos behang bijzonder goed toegepast kan worden voor decoratie op openbare plekken, in horecagelegenheden, in huishoudens of andere plekken waar vuil voor kan komen.

Let op: maak het behang niet schoon met sop of schoonmaakmiddelen. Hiermee kan je namelijk de inkten beschadigen.

We leveren montage op lokatie enkel vanaf 10m2. Onze ervaring is dat je het naadloze behang ook makkelijk zelf kunt monteren; het kan namelijk niet scheuren. Bij het behang leveren we een uitgebreide handleiding voor de montage. Als je eerder hebt behangen dan is ook ons naadloze behang piece of cake.


Goed om te weten: Montage op locatie kan alleen in Noord Holland, Flevoland, Utrecht en Zuid Holland. De exacte prijs hiervoor berekenen we graag voor je. Mail je gegevens naar info@werkaandemuur.nl en we helpen je graag verder!

Het behang wordt in een stevige koker verzonden. Hierbij wordt een uitgebreide handleiding voor montage meegeleverd. Een koerier komt het pakket bij ons ophalen en brengt het direct bij jou thuis of op kantoor. We werken met koeriersdiensten die gewend zijn om met kwetsbare pakketten om te gaan, dus dat zit wel goed.

Ben je niet thuis? Dan laat de bezorger een briefje achter en kan er een afspraak gemaakt worden om een nieuwe levering te plannen.

Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren tijdens een verzending. Is je pakket toch beschadigd tijdens transport, neem dan contact met ons op en wij lossen dit dan snel en correct op.

In het algemeen ontvangt u het pakket tussen de 5 en 8 werkdagen. Heb je een spoedje? Neem contact met ons op!

Je kunt bij ons in elk gewenst formaat bestellen! Oké de minimale afmeting is 50 x 47,5 cm. Vanaf dit formaat geef je gewoon de maten op die je wilt hebben. Bij behang is de muur leidend van de maat. Wil je vooraf een uitsnede zien of het resultaat zien? Neem contact met ons op.

Het materiaal werkt dankzij de B1-brandcertificering brandvertragend en is daarom erg geschikt voor gebruik in openbare ruimtes en bedrijven. Het voldoet aan de strengste Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen, B1 volgens DIN 4102.

Jouw eigen foto geprint op jouw favoriete materiaal? Ook dat kan bij Werk aan de Muur. Upload jouw foto hier en selecteer het formaat en materiaal dat jij in gedachte hebt.

Laat je inspireren

Toepassingen met behang

De meeste recente beoordelingen over behang

hans fijlstra Geverifieerde koper van dit werk
Nederland
5 / 5

Deze club heeft mooie foto’s, reageren snel en zijn super vriendelijk. Wij hebben 3 schuifdeuren beplakt met een afbeelding van duinen en strand. De deuren waren erg saai maar het resultaat is spectaculair.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
Sjoerd Rutten Geverifieerde koper van dit werk
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden met ons naadloos fotobehang van Werk aan de Muur. Goede kwaliteit. Duidelijke en persoonlijke communicatie, snelle levering en goede service.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
Eline Liebreks Geverifieerde koper van dit werk
Nederland
5 / 5

Dit werk maakt onze gang compleet!
Al lange tijd hadden we het idee om op de saaie witte muur in de gang een gaaf behang te plaatsen, maar wat dan? Toen kwam ik op de site van Werkaandemuur, maar daar werd het niet makkelijker van. Zóveel mooie dingen. Uiteindelijk contact gehad met een adviseur bij Werkaandemuur om onze wensen te bespreken waarna zij in een foto van de muur verschillende ontwerpen heeft gemaakt. Direct waren we helemaal verliefd op 1 ontwerp en dit is hem geworden. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Het geeft de gang echt een speciaal effect. Materiaal is super stevig en van hoge kwaliteit.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
Dirk Geverifieerde koper van dit werk
Nederland
5 / 5

Super kwaliteit
Goede communicatie hele mooie print en super kwaliteit

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Jacqueline Geverifieerde koper van dit werk
Nederland
5 / 5

Wauw!
Goed ingeschat via de werk aan de muur app, ondanks dat de wand veel smaller is dan de originele afbeelding. Door te bepalen welk deel je uitgesneden wilt hebben, maak je het helemaal naar wens.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2022

Behang met een wow-effect! Ontdek 21 behang ideeën

Behang is dé magic trick op het gebied van interieur. Met een paar simpele ingrepen maak je van een doorsnee muur een absolute eyecatcher. De mogelijkheden zijn groots en voor iedere stijl is er aanbod. Laat je inspireren met maar liefst 21 prachtige behang ideeën! Kleine moeite, groot effect.

Bekijk 21 inspiratie tips

Behang tip nummer 9. Het prachtige naadloos behang is bestendig tegen vocht, waardoor het tal van mogelijkheden biedt voor badkamer en keuken. Want als er tijdens het koken op wordt gemorst, is een vlekje zo weggewerkt, en als er in een bad een keer op wordt gespat, valt het behang niet direct naar beneden. Wil je alle tips van behang bekijken? Ontdek onze blog met 21 prachtige behang ideeën!

We ❤ binnenkijken

 • Klantfoto: Oude Gracht en Bakkerbrug, Utrecht van Vintage Afbeeldingen, als naadloos behang
 • Klantfoto: Italiaans landschap met parasoldennen, Hendrik Voogd, als naadloos behang
 • Klantfoto: Abstracte samenstelling 1066 van Angel Estevez, als naadloos behang
 • Klantfoto: Stilleven artisjok van Monique van Velzen, als naadloos behang
 • Klantfoto: Vestingstad - Gorinchem van Dennis Morshuis, als naadloos behang
 • Klantfoto: Schotse Hooglander bij avondlicht. Gouden uur. van Henk Van Nunen Fotografie, als naadloos behang
 • Klantfoto: Storm bij Neeltje Jans van Sander Poppe, als naadloos behang
 • Klantfoto: A beautiful morning van Max ter Burg Fotografie, als naadloos behang
 • Klantfoto: Dagdroom in Parijs van Nina Rotim, als naadloos behang
 • Klantfoto: Reflectie Breda Spanjaardsgat van JPWFoto, als naadloos behang
 • Klantfoto: Trotse pauw van Claudia Moeckel, als naadloos behang
 • Klantfoto: Het Melkmeisje - Vermeer Schilderij (HQ), als naadloos behang
 • Klantfoto: Koeien in oude koeienstal van Inge Jansen, als naadloos behang
 • Klantfoto: Portret van een Schotse hooglander van Evelien Oerlemans, als naadloos behang
 • Klantfoto: Melkmeisje - Meisje met de parel - de Nachtwacht van Lia Morcus, als naadloos behang
 • Klantfoto: Pastel Hygge Vintage Peonies Garden van Floral Abstractions, als naadloos behang
 • Klantfoto: Turfmarkt en Spaarne, Haarlem van Vintage Afbeeldingen, als naadloos behang
 • Klantfoto: Haarlem: Station perron west van Olaf Kramer, als naadloos behang
 • Klantfoto: Paardenbloem zwart-wit van Julia Delgado, als naadloos behang
 • Klantfoto: Melkmeisje van Vermeer met Amandel bloesem behang van Gogh van Lia Morcus, als naadloos behang

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails