Bij Werk aan de Muur vind je op maat gemaakte kunstwerken. In drie stappen hangt er een werk aan jouw muur! Van kleine fotoprint tot wandvullend behang. Inclusief gratis verzending. Jouw stijl, jouw Werk aan de Muur!

  1. Werk aan de Muur Arty Party kalender

Arty party kalender

In 2022 vieren we ons 10-jarig bestaan. En wie jarig is, trakteert! We pakken het jubileum groots aan en daarom introduceren wij de arty party kalender. Tien te gekke acties door het hele jaar heen. Want wie wil er nou niet een heel jaar lang cadeautjes uitpakken? De acties zijn groots, speciaal en feestelijk. Wil je deze niet missen? Schrijf je in & mis geen cadeautje.

Ontdek onze arty party kalender

In de etalage

  1. Community beeldmakers Werk aan de Muur

Meet the makers

Werk aan de Muur is het platform voor creatieven. Iedereen die fotografeert, schildert en illustreert kan werken bij ons aanbieden. Hierdoor hebben we een zeer uitgebreide collectie van uiteenlopende werken. Van minimalistische natuurfoto's tot kleurrijke pop-art collages. Bij ieder werk vind je meer info van de maker. Dit maakt je favoriete kunstwerk nog persoonlijker! Onze beeldmakers zitten niet stil. Benieuwd naar de nieuwste werken?

Ontdek de nieuwste werken

Favoriete collecties


Uitgelicht

  1. Material Handmade

Met passie gemaakt door echte vakmensen

Geen massaproductie en voorraden, maar op gemaakte kunstwerken. Waarom? Jij kan hierdoor de ideale uitvoering kiezen die past bij jouw interieur én budget. Wij kunnen hierdoor met focus en passie jouw werk produceren wat zorgt voor de hoogste kwaliteit. En we kunnen hierdoor op een duurzame en verantwoordelijke manier ondernemen. Dat vinden wij ook belangrijk.

Bekijk onze materialen

We ❤ inspiratie

Bekijk de laatste binnenkijkers & vtwonen make-overs

Wil je tips voor het kiezen van een kunstwerk? Ontdek hier hoe je in onze collecties jouw droomwerk kunt vinden.

  1. kunst in lijn en vorm van beeldmaker Karla Leeftink

Trendcollectie: Groovy Champagne

Retro seventies

In de trendcollectie Groovy Champagne zien we kleuren in warme tinten die je huis vast opwarmen voor de komende zomer. Denk aan jaren '70 kunst met veel cognac-, kaki-, camel,- en chocoladebruine kleuren. De kleurtinten van Groovy Champagne zijn neutraal, waardoor deze kunst in veel interieur stijlen past. Laat je inspireren door de collectie samengesteld door onze stylisten. Wat ga jij ophangen?

Ontdek de trend!

Uit de community

  1. Webinar vierkant nieuw

Over ons

Bij een galerie vind je niets in jouw maat, of het is net boven budget. Bij ons ben je aan het juiste adres. Werk aan de Muur helpt jou met het vinden van iets moois én betaalbaars. Niets nieuws, denk je wellicht. Maar wat ons onderscheidt, is dat we jou helpen met een werk dat helemaal bij je past. Een werk dat past bij jouw smaak in het materiaal en in de maat die het beste bij jouw muur past. Een werk waar je nog jaren van kunt genieten. Dat is ons doel. En dit doen we met een klein, creatief team gevestigd in Haarlem. Wist je dat je in onze online showroom een afspraak kunt maken? We adviseren je dan bij het vinden van het juiste materiaal. Heb je een andere vraag? Neem contact met ons op!

Online showroom Contact

De Werk aan de Muur club

Ja, ik wil ook advies voor mijn lege muren!

Wil jij van jouw huis ook een fijn thuis maken met mooie wanddecoratie? Meld je aan en ontvang handige tips van onze stylisten direct in je mailbox.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws.

Uitgelicht door onze stylisten

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bekijk onze 10 jaar acties

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails