20211012 152342 9 C1 A0043 Bibi Veth small

Hét programma voor interieurprofessionals

Ben jij interieurontwerper en/of interieurstylist en wil je graag de mooiste kunstwerken adviseren aan jouw klanten? Schrijf je in voor hét interieurprofessionals programma van Werk aan de Muur.

Met dit programma ben je altijd op de hoogte van de laatste trends. Je krijgt je handvatten voor fijne adviestips over de diverse materialen. Ook ontvang je inkoopvoordeel op onze collectie.

Lees snel verder voor de vrijblijvende aanmelding bij ons interieurprofessionalsprogramma.

Trending kunstcollecties

Inkoopvoordeel

Adviestips

Materialen handleiding

Meld je nu aan voor het programma

Ja, ik meld me aan!

Of deel mee aan onze gratis workshop in Haarlem

Inschrijven workshop

  1. Workmode 1 Vierkant enkelfoto 1080x1080px

Hoe het werkt

1. Schrijf je gratis in voor het programma voor interieurprofessionals en krijg direct toegang tot je eigen omgeving.

2. Je ontvangt twee weken lang tips & tricks via de e-mail. Met deze mails ontdek je de collecties van Werk aan de Muur, ophangtips, tips voor de juiste formaatbepaling en nog veel meer fijne handvatten voor het adviseren van het juiste kunstwerk.

3. In jouw eigen omgeving kun je gebruikmaken van handige tools. Bijvoorbeeld een beeldbank met mooie visuals voor jouw blog of moodboards, verlanglijstjes aanmaken voor jouw klanten en vind je handige guides met informatie.

4. Je ontvangt een persoonlijke kortingscode, die je kunt gebruiken voor het inkopen van kunstwerken. Daarnaast kan je ook achteraf fee opvragen wanneer de klant zelf heeft besteld. Ook kan je een persoonlijke URL gebruiken hiervoor.

5. En je blijft altijd op de hoogte van de leuke plannen die we nog meer hebben voor het interieurprofessionalsprogramma.

Meld je aan

Heb je vragen, neem contact op met ons op!

Interieurprofessionals aan het woord

Mandy Kool, House of Interior Business:

''Door deel te nemen aan het het interieurprofessionals programma van Werk aan de Muur heb je de mogelijkheid om op een makkelijke manier je ontwerpen helemaal af te maken. Ook word je als interieurontwerper geïnspireerd door hun tips en steeds vernieuwende assortiment. De commissie die je krijgt is een fijn extra verdienmodel!''

Ontdek meer over House of Interior Business

  1. Rosanne cirkel

"Wanneer je eenmaal de collectie goed kent, ontdek je hoeveel keuze er is. Zo raak ik zelf geïnspireerd en vind ik altijd werken passend bij ieder project."

Rosanne, stylist Werk aan de Muur

  1. Reggie cirkel

"Ik gebruik heel graag de kunstwerken van Werk aan de Muur omdat ik eigenlijk altijd het beeld dat ik in mijn hoofd heb voor een bepaald ontwerp kan vinden in hun collectie. Daarbij is het fijn dat het op allerlei materialen gemaakt kan worden, zodat het in verschillende woonstijlen past.”

VANReggie, interieurontwerper

  1. TB cirkel 1

"Kleur is essentieel voor een interieur, het geeft diepte, maakt contrasten zachter en kunst maakt de ruimte persoonlijk. Laat je inspireren door kleuren uit kunstwerken, zo waardevol!

Theo-Bert Pot, The Nice Stuff Collector, interieurprofessional

Meld je ook aan voor het programma!

Nu aanmelden!

Ontdek alle tips speciaal voor jou!

Meld je aan voor onze interieurprofessionals tips & tricks en ontdek de nieuwste kunsttrends, onze collecties & fijne tips voor het juiste materiaal.

Ik ga ermee akkoord dat ik persoonlijke nieuwsbrieven en andere mailings ontvang voor meer tips, inspiratie en nieuws

Lees meer over de interieurprofessionals

Inspiratie nodig? Ontdek deze opties!

Meld je aan voor onze workshop!

En ontdek de materialen

Gebruik de app

En hang het werk virtueel aan de muur bij jouw klant

Mail ons!

We denken graag met je mee