Klanten beoordelen ons als: "Uitstekend!"

9,5 van 10. Gebaseerd op 777 beoordelingen

Lees alle beoordelingen Schrijf ook een beoordeling!

Marike uit OSS op 9 november 2019: 10 van 10

Hele goede service, snelle levering en heel klantvriendelijk
Super service. Goed bereikbaar voor uitleg en advies. Het behang is heel makkelijk aan te brengen. Heel blij mee!

Fam. Cox uit Panningen op 8 november 2019: 10 van 10

Alles, maar dan ook alles klopt er bij "Werk aan de muur"!
Bestelt en vijf dagen later hangt fotoprint, ingelijst en alles aan de muur. Past heel mooi in het interieur.
Het enthousiasme spat eraf bij het team.
Als we weer een werk nodig hebben, gaan we zeker naar "Werk aan de muur".

linda uit zwijndrecht op 7 november 2019: 10 van 10

Prachtig!
Mooi doek van de bedreigde zwaan die perfect past in ons interieur. Perfecte bezorging en verplakking. Heel blij met geheel.

Martine uit Geluwe - België op 6 november 2019: 10 van 10

Gewoon perfect!
Ik wil jullie een pluim geven voor de uitstekende opvolging en service!

Verder heel ruim gamma voor elk wat wils.

De vosjes hangen ondertussen lekker knus bij mij aan de muur.
Ik had vooraf niet echt een duidelijk beeld van hoe de foto er op hout zou uitzien maar ben uiterst tevreden met het resultaat.

Doe zo voort!
Martine Vandeginste

Mike uit Amsterdam op 5 november 2019: 10 van 10

Zeer fijne service!
Ik heb een erg fijne ervaring gehad. Ik ben goed op de hoogte gehouden van het bestelproces en de bezorging. Ook was het veranderen van de bezorgdatum geen enkel probleem en was het contact met de medewerkers fijn. Complimenten voor jullie service. Het canvas zelf was verzorgd en fijn ingepakt zodat er geen kans op beschadiging zou zijn. Ik ben erg te spreken over de kwaliteit: ik vind het canvas nóg mooier dan op de foto's op de website. Prachtige kwaliteit ook!

Linda uit Roosteren op 4 november 2019: 10 van 10

Fantastisch!
Prachtige werken, service is ook goed. Je wordt goed op de hoogte gebracht van de status van je bestelling! Canvas is ontzettend mooi geworden, erg blij mee.

Lia uit Breedenbroek op 3 november 2019: 10 van 10

Top!
Zo’n saai gangetje krijgt gelijk iets meer met zo’n stukje afwasbaar behang. Het kleine trapkastdeurtje werd er niet mooier op na het schilderen hiervan. Dan maar een leuk afwasbaar sterk behangetje kopen (Handig als je een grote hond hebt)
Wat ik erg leuk vind, is dat je ook maar een klein stukje van een door jou gekozen fotobehang kan kopen. Ik zou veel hebben moeten weggooien, als ik de hele foto had moeten kopen en hierdoor ook meer had moeten betalen. Er werd mij een perfecte uitleg gegeven, hoe ik deze bestelling moest doen.
Er hangen ook 2 prachtige schilderijen bij ons aan de muur van dit bedrijf. Fijn om je huis na een verhuizing met iets extra’s aan de wanden, mooier te maken.
Het is helemaal geweldig dat mensen toch iets moois aan de muur (deur) kunnen hangen, zonder dat het overdreven veel geld kost. Ook de vriendelijkheid van het personeel en de snelheid van het thuis bezorgen is top!

Eelke uit Heesch op 2 november 2019: 10 van 10

Goede service en goed contact
Fijne ervaring en een mooi resultaat!

Wendy uit Hellevoetsluis op 31 oktober 2019: 10 van 10

Zeer tevreden
Goede service vanaf het moment van bestelling tot levering! Ook de mails tussendoor met update is fijn! Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat

Yvonne uit Den Haag op 31 oktober 2019: 10 van 10

Helemaal tevreden
Vanaf de bestelling tot en met het werk aan de muur is zonder hindernissen verlopen. Het werk werd in een houten frame geleverd. Goed ophangsysteem en het resultaat (110 x 125 cm) is helemaal naar ons zin!