Kleur van het jaar baklijst Flexa

Werk aan de Muur lanceert special edition baklijst in de kleur van het jaar 2022 in samenwerking met Flexa

Jaarlijks brengt het verfmerk Flexa een kleur van het jaar uit. Dit jaar is gekozen voor een luchtige lichtblauwe tint, Bright Skies, waarmee zij in donkere tijden een frisse positieve wind naar binnen willen halen. Om bij te dragen aan een vrolijk en positief interieur lanceert de Haarlemse kunstwebshop, Werk aan de Muur, samen met Flexa tijdelijk een Special Editon baklijst voor canvas in de kleur van het jaar 2022, Bright Skies.

Tijdelijk verkrijgbaar

Wacht niet te lang met de Special Edition baklijst in de hemelse kleur, Bright Skies, om een canvas kunstwerk niet alleen een moderne uitstraling te geven, maar ook om het interieur weer even op te frissen, want deze baklijsten die doen denken aan grenzelozen luchten zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar. Dus op is op!

Bekijk de canvas pagina

Waar is de baklijst ‘Bright Skies’ op Werk aan de Muur te vinden? De optie ‘Bright Skies’ is terug te vinden wanneer je onder het materiaal canvas, met lijst selecteert.

Pose III van Jacky

Moe, Heidi Westum uit de 1x collectie

'Le Jardin Vert' van Kim Rijntjes

Bekijk de ook speciale collectie Bright Skies van werken die de stylisten van Werk aan de Muur mooi vinden passen bij de kleur voor inspiratie. Bright up your room met Bright Skies!

Flexa Bright Skies collectie

Noot aan de redactie / Niet voor publicatie: Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kun je contact opnemen met marketing@werkaandemuur.nl

Meer in de pers

Werk aan de Muur lanceert de Nederlandse Portretprijs Collectie

Reproducties van de mooiste portretten van Nederland aan jouw lege muur.