Carola Jumbotron

Sfeervol thuiswerken bij Carola

Dat Carola en Yuri van mooie materialen en accessoires houden, spat er vanaf. Het prachtige interieur doet wat denken aan een boutique hotel. Het is modern, maar niet minimalistisch. Als een stel eekhoorns slepen ze af en toe nieuwe dingen naar binnen. Zo ook een mooi nieuw schilderij voor in de studeerkamer. Op welk werk zou hun oog zijn gevallen? Kijk snel mee!

Over Carola

WOONT in Haarlem SAMEN met Yuri, poes Mo en konijnen Dexter en Eefje WERKT in de IT bij Shell HOUDT VAN Koken AAN DE MUUR I like it here van db Waterman INSTAGRAM carolavanlimborgh

 1. IMG 0547 1
 1. IMG 0496 1
 1. IMG 0163 1
 1. IMG 0190 1

Verhuizen en verbouwen

We nemen een kijkje in het huis van Carola. Drie jaar geleden woonden zij en haar vriend Yuri vier deuren verderop in een appartement. Totdat hun huidige woning te koop werd gezet. Dit was dé kans om in dezelfde straat een ruimer huis mét een tuin te krijgen: “Op een zaterdag in juli 2018 zat ik bij de kapper en zag ik dat het huis te koop stond. Op dinsdag hebben we het bezichtigd en op donderdag gekocht.” In datzelfde snelle tempo werd ook de verbouwing aangepakt. In drie maanden tijd werden badkamer en keuken vervangen en werd het hele huis geschilderd. De tuin, die bij aankoop van de woning meer op een oerwoud leek, werd in het voorjaar daarop aangelegd en is nu heerlijk: “We willen nooit meer weg.”

 1. IMG 0555 1
 1. IMG 0553 1
 1. IMG 0527 1
 1. IMG 0551 1

Een huis vol favoriete plekjes

Inspiratie voor het interieur haalt Carola uit woonprogramma’s, een aantal favoriete winkels, instagram en Pinterest. Het heeft wat weg van een boutique hotel. “Het is modern, maar niet minimalistisch. We houden van mooie materialen en accessoires”. Het huis is warm, gezellig en altijd opgeruimd. Waar Carola het liefste zit? Dat hangt af van het moment. Als echte keukenprinses brengt ze heel wat tijd in de keuken door. De woonkamer is de ideale plek om te ontspannen. En natuurlijk de studeerkamer, daar hangt het nieuwe werk aan de muur!

 1. 2481593 Klantfoto kopie

Sfeervol thuiswerken

Nu Carola vaker vanuit huis werkt, was het tijd om de studeerkamer iets extra’s te geven. Carola en Yuri kozen daarvoor het werk ‘I like it here’ van D.B. Waterman. “Aanvankelijk vond ik alle schilderijen met schommel heel leuk, maar deze staat hier perfect!” Ze lieten het werk drukken op canvas met een baklijst. Al was het kiezen van de juiste kleur lijst nog even een dingetje: “Ik heb getwijfeld over de baklijst in de verfkleur van het jaar, maar was bang dat die toch te blauw zou zijn”. Gelukkig zitten Carola en Yuri wat het interieur betreft behoorlijk op één lijn en is het resultaat met een zwarte baklijst nu helemaal naar wens.

Shop in stijl

I LIKE IT HERE (gezien bij vtwonen)
van db Waterman

 • Canvas,
 • 95 x 95 cm,
 • Met zwarte baklijst

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

425 Gratis verzending!

Meer favorieten van Carola

Binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Gebruik de app

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails