Hans Jumbotron

Binnenkijken bij Hans

Deze week zijn we in het altijd bruisende Breda. In de parel van het zuiden woont Hans. Vol enthousiasme toont hij zijn stijlvolle appartement waarmee hij een prachtig uitzicht over bourgondisch Breda heeft. Hans volgde een opleiding tot binnenhuisstylist en is naar eigen zeggen “altijd bezig met interieur”. Hij dompelt zich graag onder met kleuren, vormen, kunst en design. Nieuwsgierig naar zijn stijl en verhaal? Lees dan snel verder!

 1. Hans binnenkijker
 1. Hans image 4
 1. Hans image 5
 1. Hans image 7

Het zonnetje in huis

Hans woont midden in het centrum van Breda. “Het is hier heerlijk wonen. De vele cafés, restaurantjes en terrasjes brengen een uitbundige en levendige sfeer met zich mee”, vertelt Hans uitkijkend op de stad. “In 1999 kocht ik het appartement en het is volledig gestript. Werkelijk alles heb ik onder handen genomen.” Zo heeft Hans de keuken, badkamer en het toilet vernieuwd. Maar daar stopte hij niet. De slaapkamer werd bij de woonkamer getrokken en de tussenwand werd vervangen door een glazen ronde wand. “Het is een open lichte ruimte geworden”, laat hij trots zien. “Eigenlijk is het een stedelijke loft waar de hele dag het zonnetje lekker naar binnen schijnt. Mijn favoriete plekje is de erker waar ik ontzettend kan genieten van het uitzicht.”

 1. Hans image 6
 1. Hans IMG 1716
 1. Binnenkijker Hans
 1. Hans binnenkijker

Over Hans

WOONT op de zesde etage WAAR een appartement van 100m2 in hartje centrum Breda WERKT in de kledingbranche GEK OP kunst en design FAVORIETE PLEK erker met uitzicht over de stad AAN DE MUUR ‘Vissersvrouwen op het strand’ van Bernardus Johannes Blommers uit de Oude Meesters collectie en ‘Lente bij Breda Spanjaardsgat’ van JPWFoto

Hans deelt zijn inspiratietip: “Bekijk eens een interieur magazine of -website en kijk aandachtig naar je wereld om je heen. Zo ontdek je waar je voorkeuren liggen en leer je je eigen stijl goed kennen. Experimenteren maar!”

 1. Hans binnenkijker
 1. Hans IMG 1722
 1. Hans Binnenkijker
 1. Hans IMG 1736

Balans in het interieur

Hans heeft een grote passie voor interieur en trends. “Ik heb een opleiding gevolgd als binnenhuisstylist”, licht hij toe. “Eigenlijk ben ik altijd wel bezig met interieur.” Dat is direct te voelen wanneer je binnenstapt in het stijlvolle appartement. “Kleuren, vormen, kunst en design spelen een grote rol in mijn woning. Mijn stijl kun je het beste omschrijven als strak, modern, een tikkeltje Scandinavisch en in balans.”

 1. Hans IMG 1727
 1. Hans IMG 1735
 1. Hans IMG 1740
 1. 2306785 Klantfoto

Resultaat van formaat

Kom maar op met je werken aan de muur! Hans koos voor een echte blikvanger in zijn interieur. “Boven de bank heb ik gekozen voor het werk ‘Vissersvrouwen op het strand’ van Bernardus Johannes Blommers uit de Oude Meesters collectie. Het kunstwerk zorgt voor diepte, rust en een zomers gevoel. Als materiaal heb ik gekozen voor behang, omdat het veelzijdig is en in veel formaten verkrijgbaar.” Ook in het kleinste kamertje van het huis koos Hans voor behang. “Toiletten zijn vaak saai, maar het kan ook anders! Ik heb gekozen voor een mooie print van oud Breda. Deze ruimte verdient tenslotte evenveel inspiratie.”

Shop in stijl

Lente bij Breda Spanjaardsgat
van JPWFoto

 • Behang,
 • 385 x 70 cm

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

160 Gratis verzending!

Vissersvrouwen op het strand, Bernardus Johannes Blommers

 • Behang,
 • 305 x 165 cm

Ander materiaal, of afmeting?

Maak het werk zelf helemaal op maat!

260 Gratis verzending!

Meer favorieten van Hans

Ontdek meer

Nieuwe Meesters collectie

Design woonstijl

Ontdek alle binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Gebruik de app

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails