Klassieke woonstijl in Sliedrecht

Binnenkijken bij Paola Freling

Deze week kijken we binnen bij Paola die met veel plezier in Hendrik-Ido-Ambacht woont. We mogen binnenkijken in haar prachtige jaren 30 tussenwoning, die zowel binnen als buiten tot in de details perfect gedecoreerd is. Kijk je met ons mee?

 1. Binnenkijken bij Paola Werk aan de Muur

Groen feestje

Een fijne sfeer komt je tegemoet wanneer je gearriveerd bent in huize Freling. "Ik woon in een gezellig jaren-30 huis met een leuke stadstuin van ongeveer 50m2. De gezellige sfeer komt door de vele klimop, taxus, maagdenpalm en grijze grassen." Paola vindt het geweldig om continu bezig met het huis te zijn. "We hebben een nieuw dakkapel geplaatst en in de afgelopen jaren zijn de badkamer, toilet en inloopkast aangepakt."

 1. Landelijke woonstijl Werk aan de Muur
 1. Art collage binnenkijken Werk aan de Muur
 1. Vintage woonstijl Werk aan de Muur
 1. Binnenkijken bij Paola Werk aan de Muur

Inspiratie

“Ik hou niet van 1 stijl, het is een combinatie van landelijk, industrieel en een beetje vintage", vertelt Paola. "En ik zet neer en hang op wat ik leuk vind en het maakt mij eigenlijk niet uit wat voor stijl het is. Gewoon mijn stijl haha!" De mix van stijlen levert een geweldige, warme sfeer op vinden wij. Door het kijken naar woonprogramma's voor zowel binnen als buiten, komt ze tot inspiratie. "Ik krijg graag naar hoe andere mensen wonen, hun ideeën en wat ze daartoe beweegt."

 1. Binnenkijken bij Paola Freling

Over Paola Freling

WONEN in Hendrik-ido-Ambacht AAN DE MUUR diverse werken uit de Oude Meester collectie op canvas WERKT ALS office manger bij een Offshorebedrijf in Sliedrecht INSTAGRAM @Acfreling

 1. Kunst aan de Muur Werk aan de Muur

Kunst aan de muren

Voor het decoreren weet Paola ons goed te vinden! "Ik vind de site van Werk aan de Muur duidelijk en mooi opgezet, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het idee met het werk van de Koningin van Elisabeth gezien heb bij vtwonen Weer verliefd op je huis. Willen van Oranje vond ik perfect bij de zithoek passen, terwijl Elisabeth de Bourbon prachtig stond bij de eethoek op de donkerblauwe ondergrond. Daarnaast past dit ook weer mooi bij ralkleur 7021 van de kozijnen en de deur. In de badkamer heb ik ook nog een kleine afbeelding van Rotterdam op een oude plank staan. Ik heb alles geprint op canvas, vanwege de mooie uitstraling van dit materiaal."

 1. Oude Meester binnenkijken Werk aan de Muur
 1. Oude Meester binnenkijken Werk aan de Muur

Shop in stijl

Wil jij ook dezelfde werken aan jouw muur? Paola koos voor diverse werken uit de Oude Meesters collectie, geprint op canvas.

 1. Ander materiaal, of afmeting?

  Maak het werk zelf helemaal op maat!

 1. Ander materiaal, of afmeting?

  Maak het werk zelf helemaal op maat!

Willem I, prins van Oranje, Adriaen Thomasz. Key

 • Canvas,
 • 105 x 145 cm,
 • 2 cm dik,
 • Vervaagd
Bekijk werk

Ontdek meer

Ontdek alle Oude Meesters

Bekijk de vtwonen aflevering terug

Meer uitgelichte binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails