Upstairs jumbotron

Binnenkijken bij
Upstairs Traprenovatie in Weert

Oud in een nieuw modern jasje

Het is een bijzonder jaar voor Upstairs! Ze bereikten dit jaar de grens van maar liefst de 75.000 gerenoveerde trappen en ze zijn verhuisd naar een compleet nieuw pand. Het bedrijf is gegroeid naar inmiddels 115 werknemers, waardoor het huidige pand te klein is geworden. In het nieuwe pand is volop ruimte voor groei en ontwikkeling en wanneer je binnenkomt, wordt je meegenomen in de wereld van traprenovatie. Hiervoor zijn de mooiste technische snufjes en interieur trends verwerkt met een prachtig, duurzaam resultaat als gevolg. En wij mogen deze week binnenkijken! Kijk je met ons mee?

 1. kantoor upstairs oud Weert

Even oversteken

In februari 2020 is het team van Upstairs traprenovatie, onder andere bekend van het programma Weer verliefd op je Huis, ingetrokken in het nieuwe bedrijfspand aan de Risseweg in Weert. Niet ver van de plek die al jaren vertrouwd is voor het hele team, want het nieuwe pand staat letterlijk aan de overkant van de straat. "Deze plek is ideaal", vertelt Sandra de Bruin, marketeer bij Upstairs. "Het magazijn grenst direct aan het pand. Hier ligt de voorraad traptreden die rechtstreeks vanuit onze eigen fabriek hier naartoe gebracht worden. De fabriek ligt eveneens aan de overkant van de straat. Alles onder één dak, zeg maar."

 1. Img 20200409 Wa0011
 1. Img 20200409 Wa0013
 1. Img 20200409 Wa0017
 1. Img 20200409 Wa0012

Hypermodern

In tegenstelling tot het oude pand, is het nieuwe gebouw een hypermodern pand voorzien van de nieuwste snufjes op het gebied van interieur, design en duurzaamheid. Sandra licht toe: "Denk hierbij aan zonnepanelen op het dak, energiezuinige LED-verlichting met bewegingssensor, automatische luchtbeheersing, een moswand waarmee we de natuur binnenhalen en de kasten in alle kantoren en spreekkamers zijn bekleed met het leer van onze decors." Alles is met zorg en finesse uitgekozen. "Daarnaast hebben wij door de jarenlange samenwerking met vtwonen ook affiniteit opgebouwd met inrichting en interieur. Alles in het pand is uitgezocht in samenwerking met partners van vtwonen, zoals meubelzaak Eijerkamp en Werk aan de Muur."

 1. De mooiste wanddecoratie bij jouw trap

Over Upstairs

GEVESTIGD in Weert GESPECIALISEERD in traprenovatie AAN DE MUUR verschillende Oude Meesters op acrylglas BEKEND VAN Weer Verliefd op je Huis van vtwonen WEBSITE Upstairs INSTAGRAM @upstairs_traprenovatie

 1. Img 20200409 Wa0018

Warm welkom

Is je trap aan renovatie toe? Probeer het te combineren met een bezoek bij Upstairs, voor lekker veel inspiratie. Sandra vertelt: "Bij binnenkomst in ons nieuwe pand word je onthaald door een mega grote draaitrap waardoor je direct weet dat je bij een trappenspecialist binnen bent! Op deze trap ligt een nieuw decor wat we momenteel aan het testen zijn. Met de ingebruikname van het nieuwe pand is ook de Staircampus geboren: alles onder één dak op gebied van traprenovatie. Productie, verkoop, research & development, opslag en het opleiden van personeel. De komende jaren zal de Staircampus verder ontwikkeld worden, zodat het uiteindelijk dé plek is waar je moet zijn voor een traprenovatie!"

 1. Oude Meester toilet op acrylglas Werk aan de Muur Upstairs
 1. Oude Meester toilet op acrylglas Werk aan de Muur Upstairs
 1. Melkmeisje toilet acrylglas Oude Meester Werk aan de Muur Upstairs
 1. Img 20200409 Wa0008

Historisch tintje

De muren in het pand zijn aangekleed met werken van Werk aan de Muur en geven het pand een nóg chiquere uitstraling. "Upstairs is een familiebedrijf en houdt van historie en schilderijen met een verhaal. We hebben hiervoor wel gekozen voor een modern materiaal, namelijk acrylglas. Oud in een nieuw jasje. Dat is immers wat wij ook doen. Wij maken van een oude trap een mooi nieuw exemplaar", vertelt Sandra. Een mix van Oude Meesters in een moderne variant is dus een perfecte match in het kantoor van Upstairs!

Shop in stijl

 1. Ander materiaal, of afmeting?

  Maak het werk zelf helemaal op maat!

 1. Ander materiaal, of afmeting?

  Maak het werk zelf helemaal op maat!

 1. Ander materiaal, of afmeting?

  Maak het werk zelf helemaal op maat!

 1. Ander materiaal, of afmeting?

  Maak het werk zelf helemaal op maat!

 1. Ander materiaal, of afmeting?

  Maak het werk zelf helemaal op maat!

Binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails