Zwembad aan de muurZonsondergang in LaplandPanorama bloeiende heide op de PosbankPaepalanthus WildflowerDenali National Parkstation Den BoschOrgelspielKlassieke schoonheid met zonnebrilIJsvogel - National Geographic winner 2016!! Vrouwtjes ijsvogel in actie, duikend onder waterOudegracht in Utrecht met GaardbrugICE TreinFalling AsleepNever ForgetSurfers ReflectionRotterdam Skyline in the morning (Landscape)Zicht op Zandbrug en Oudegracht in Utrecht vanaf de Bemuurde WeerdBookstore in ParisNacht Skyline MANHATTAN Brooklyn Bridge monochroomKoeien In De Polder 02Yellow cab on Times SquareTake me! Dahlia MacrofotografieFiets op een Amsterdamse brug.Planet Grote Markt GroningenNew York PanoramaPurpleOude Haven met zonsopkomstGolden dropsA Seat Not TakenCappadocië: het land van de paardenPaarden fluisteren niet, ze praten gewoonTempus Fugit IIFantasieVerlaten mergelgroeveMono Square Series VIIBetween Darkness And WonderPasta! (1)Force 9Mondlandung auf dem BrockenbutterflySweet homeHaarlem: Gedempte Raamgracht.Brandganzen in de vluchtBritish MuseumFlying under the Auora BorealisOnder de bootGreen Froggy, groene kikker in waterdruppelsNew York New YorkGran Teatre del LiceuOnderwaterLuchtballon in Luxor EgypteNoorderlicht boven de bergen van de Lofoten in NoorwegenSilky SunsetProtest John Lennon en Yoko Ono in bedFloating ladyWedloop naar zee New York ArtGrrrSingapore CityScapeLadylikeAuroraMagie met lichtRode lantaarn Over & DoneEnjoy the view.Mannen op het Waterlooplein 60-er jarenSkyview SeattleIJsland Westman Eilanden vissershuisjes panoramaA different oneBovenaanzicht bomen in de sneeuwIle de la Cité

Fotografie op canvas of ingelijste print

Alles wat de camera kan vastleggen vind je in de fotografie collectie van Werk aan de Muur. Van prachtige stadsgezichten tot aan de mooiste landschappen. Met knallende kleuren of juist sfeervolle zwartwit foto's.

Onze favorieten in de Fotografie collectie

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?


Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!


Alle schilderijen en posters in het thema Fotografie

Alle collecties

Fotografie voor aan de muur

In de fotografie collectie van Werk aan de Muur is voor iedereen wel een passend werk te vinden. Mooie landschappen, dieren, kleurrijke bloemen, prachtige stadsgezichten, maar ook stillevens met alledaagse voorwerpen. Foto's van ver weg, maar ook van heel dichtbij. Met knallende kleuren of juist sfeervolle zwartwit foto's.

Kies de foto die past bij je interieur

Foto's van plaatsen waar je ooit geweest bent of waar je graag naar toe wil kunnen je inspireren. Een canvas vol bloemen fleuren zó op dat je ze bijna kunt ruiken. Foto's van (jonge) dieren kunnen je kamer een zachtere sfeer geven. Op zoek naar een foto met bepaalde kleuren die passen bij je interieur, die zitten er zeker tussen! De beeldmakers van Werk aan de Muur hebben gezorgd voor een grote collectie met daarin alles wat de camera kan maar kan vastleggen.

Wil je graag hulp bij het kiezen van de juiste werken of advies over afmeting of materiaal? Wij denken graag met je mee!

Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties