Facebook pixel
Drievlaksverdeling in geel, blauw en bruin van Hans KwaspenBEAM van Goekhan SerbestArt Pattern van Harry HaddersEstel Ferit van Eric DufourCatballoon In Space van Maarten StienstraAutumn Leaf van Cor RitmeesterSummer Blocks & Colours van Carla van DulmenImmeuble van Martine Affre EisenlohrMohnblumen - Blauer Mohn van Christine NöhmeierfotoGrafiek 83 (Blue cups) van Hans LevendigManhanttan Bridge  van Remko HeemskerkFlatiron building NYC landscape van Remko HeemskerkTribecca NYC van Remko HeemskerkIT'S HANGING IN THE AIR van db WatermanFLAMINGO P20 van Pia SchneiderQuartier Beaubourg van Martine Affre EisenlohrMorgenwind van Joanna CieslinskaLove is strange van sandrine PAGNOUXAmsterdam skyline van Harry HaddersAl deze rozen zijn voor jou van Eva van den HamsvoortTulip Out van Eva van den HamsvoortBlauw abstract schilderij van Pascal EijgenrookSnoep schilderij van Pascal EijgenrookArt Girls van Harry HaddersMy SUPERHERO ICE POP - Superman van Chungkong ArtBlokken 09 van Marion Tenbergen

Graphics

Grafische kunst is van oudsher het gebruik van verschillende technieken om tot een nieuw geheel te komen. Tegenwoordig is het gebruik van een computer hierbij bijna niet meer weg te denken. Grafische kunst is veelzijdig en tijdloos modern. Van grafisch ontwerp tot illustratie, elk interieur leent zich voor grafische kunst.

Onze favorieten in de Graphics collectie

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!


Alle werken in het thema Graphics

Alle collecties

Grafische kunst voor thuis

De wereld van de grafische kunst is erg breed. Van technische en kleurrijke tekeningen tot aan realistische beelden. Bij Werk aan de Muur vind je allerlei werken van Graphic design, abstracte grafische kunst en illustraties. Kunstenaars als db Waterman, Remko Heemskerk, Hans Levendig en Lida Bruinen experimenteren met de werking van collages, tekeningen, foto grafieken of verftechnieken. Het abstracte van de werken zorgt voor een creatieve geest waardoor telkens iets anders kan worden gezien in de werken.

Grafische kunst en het materiaal

Op Werk aan de Muur vind je grafische kunst in allerlei soorten en maten. Het mooie ervan is dat je zelf kunt bepalen op welk materiaal de grafische kunst moet worden gedrukt. Kies je voor een klassieke canvas met een authentieke uitstraling of eerder voor een luxe uitvoering op dibond met acrylglas afwerking? De laatste geeft je kunstwerk een galerie-uitstraling en maakt daardoor het werk direct exclusiever. Een mooi alternatief kan ook de ingelijste poster zijn, uiteraard op jouw eigen maat, welke kan worden voorzien kan een passe-partout. Al met al mogelijkheden genoeg wanneer je grafische kunst bij ons uitzoekt.

Collecties die je ook leuk zal vinden