Facebook pixel

Paardenkunst als muurdecoratie

Paarden werden vroeger veel gebruikt als vervoersmiddel, maar tegenwoordig vooral tijdens de paardensport. Niet voor niets zijn veel mensen gek op paarden. Paarden op canvas of paarden als muurdecoratie vind je bij Werk aan de Muur!

Kies jouw favoriete paarden kunstwerk voor aan de muur

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!


Bekijk de hele collectie Paarden werken

Alle collecties

Ook voor aan de muur zijn paarden razend populair

Paarden en paardensport zijn wereldwijd enorm populair. Dat paarden ook voor aan de muur populair zijn is goed te merken wanneer je de grote collectie paarden werken op onze website bekijkt.

Sierlijk en krachtig

Deze edele dieren zijn mooi en sierlijk en stralen ook veel kracht uit.Niet voor niets worden paarden ook echte werkdieren genoemd. Paarden zijn in staat een goede relatie te hebben met hun eigenaren en andere verzorgers en zijn erg zachtaardig in de omgang. Maar ook in het wild weten paarden zich goed te redden. Zelfs in Nederland zijn natuurgebieden waar wilde paarden van hun vrijheid kunnen genieten.

Waren paarden vroeger nog noodzakelijke dieren voor vervoer of als hulpmiddel bij het omploegen van land, nu worden paarden vooral ingezet tijdens de paardensport. Op maneges komen wekelijks talloze mensen hun favoriete paard verzorgen of berijden. Paardensport op hoog wedstrijdniveau wordt ook erg veel bekeken.

Paardenliefhebbers gaan voor Paardenkunst aan de muur

Ben je paardenliefhebber of dierenvriend, dan is een werk uit de Paardencollectie net wat je zoekt voor aan die lege muur in woon- of slaapkamer. Wilde paarden of dressuurpaarden, in kuddes of alleen, er zijn heel veel verschillende Paarden werken te vinden in de collectie van Werk aan de Muur. Kies voor een zachte uitstraling met een werk van een aaibaar paard of voor stoer en krachtig met een wild paard in de ruige natuur.

Eenmaal een werk gekozen? Dan zijn ook afmeting en materiaal van belang om de juiste uitstraling te hebben die past bij jouw interieur. Wil je hulp bij het kiezen van de juiste afbeelding of meer informatie of advies over materialen en afmeting? De Werk aan de Muur klantenservice zit voor je klaar.

Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties