Facebook pixel
Eenzame schaatser van Thijs SchoutenSchaatsers van Thijs SchoutenSchaatsers en ijszeilers op de Gouwzee van Merijn van der VlietSchaatser op de Belterweide van Rene van der MeerNK schaatsen 2009 op de mistige Oostvaardersplassen van Merijn van der VlietSchaatspeloton op de Oostvaardersplassen van Merijn van der VlietSchaatsen Loosdrechtse Plassen van Rene van der MeerSchaatsen op de Amsterdamse grachten. van Frank de RidderWinter in Zwart Wit van Hans Winterinkschaatspret van Geert HeldensWinter van Harrie MuisFROZEN van db WatermanNO FINISH LINE van db WatermanWinter 1953 van Jan WiersmaSchaatsen op het Museumplein, Amsterdam van Frank WijnWORLDS APART van db WatermanSchaatser op de Belterweide van Rene van der MeerSchaatplezier op de Bosbaan in Amsterdam van Albert van DijkIJspret van Martine van NieuwenhuyzenWinters Leiden (ii) van Stefan van DongenSchaatsen in central park New York van Jeroen HarmsenIJspret van Martine van NieuwenhuyzenIJspret van Martine van NieuwenhuyzenWHAT ARE WE WAITING FOR van db WatermanSchaatspeloton op de Oostvaardersplassen van Merijn van der VlietBrielle van Anne-Marie VermaatRiviergezicht bij winter van Rebel OntwerpWinterlandschap met schaatsers van Rebel OntwerpIJspret bij zonsondergang van Bob Bleekerschaatspret van Geert HeldensSchaatsbaan Hijum van Harrie MuisSchaatsers tijdens de Elfstedentocht in 1956 van Hollandse HoogteEenzame schaatser bij zonsondergang in de winter van nilaya van vlietPanorama schaatsen op de Kralingse plas van Anton de ZeeuwKinderdijk Winter van Claire DroppertSchaatsen bij zonsopkomst van Jelte BosmaOld Dutch van Claire Droppert

Schaatsen

Oud Hollands tijdverdrijf. Tenminste, als het weer het toelaat! Mooie schaats foto's, zoals de schaatsers op de Amsterdamse grachten, koop je op canvas of aluminium muurdecoratie.

Kies jouw favoriete Schaatsen kunstwerk

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!


Alle posters en werken in het thema Schaatsen

Schaatsen, een oud Hollandse sport

'Vroeger' - toen alles beter was - kon je in Nederland elke winter schaatsen. De erwtensoep en warme chocolademelk waren niet aan te slepen terwijl groot en klein op de ijzers over de plaatselijke vijver of kikkersloot gleed. Nostalgische herinneringen die al van oudsher worden vastgelegd op werken als Gezicht op de kerk te Sloten in de winter.

Nederland is gek op schaatsen!

Tegenwoordig zijn ├ęcht koude winters zeldzamer en de dagen waarop men op natuurijs kan schaatsen schaarser. Kan het wel? Dan wordt er gretig gebruik gemaakt van ieder stukje ijs waar op gegleden kan worden! Kinderen die voor het eerst leren schaatsen worden veelvuldig gefotografeerd en heel Nederland hoopt op een goed seizoen van schaatswedstrijden op natuurijs. Daarbij is de alom bekende Elfstedentocht uiteraard favoriet! Bij minder gunstige winters hebben we gelukkig nog de kunstijsbanen. Van grote overdekte banen, tot tijdelijke ijsbanen

Haal ijspret in huis

Verlang je iedere winter naar (natuur)ijs en volg je alle wedstrijden? Haal dan een stukje extra ijspret in huis met een werk uit onze verzameling schaatsen kunst. Onze beeldmakers verzamelden nostalgische plaatjes, oude schilderen en moderne werken, voor bij jou aan de muur!

Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties