Facebook pixel
Smaakvol Stilleven van Artografia Pia DirksOntbijt, John Frederick Peto van Liszt CollectionVerse rozenblaadjes stilleven van Tanja RiedelLentehyacint van INA FineArtStilleven met Fruit, Jacob van Walscapelle van Liszt CollectionStilleven met fruit, vis, en een Nest, Abraham Mignon van Liszt CollectionLove waits van Dick NieswaagBoter klomp, Antoine Vollon van Liszt CollectionEen hangend boeket van bloemen, Abraham Mignon van Liszt CollectionOne master van Dick NieswaagBreakfast van Dagmar MarinaBoven de zee van gaps photographyit's real van Aline van Weerttranquility van Aline van WeertBlue van Violetta HonkiszOP een witte achtergrond uitgesneden vaas met kleurig boeket bloemen van Wout KokAfgebakend van Niels DevisscherStilleven met pauw van Pieter Claesz van Hollandse MeestersSfeermomentje in Groede van Ellen DriesseStillleben mit blauer Schale van Annette SchmuckerStilleven tulpen van Monique van VelzenStilleven met boeken en een viool van Diverse MeestersVanitas stilleven, Edwaert Collier van Meesterlijcke MeestersJan Davidsz. de Heem. Een Vanitas stilleven met een schedel, een boek en rozen van 1000 SchilderijenTulpen en vlinders van Marion KrausStilleven met tulpen van Marion Kraus17 eeuws stilleven van Marion KrausStilleven met flesjes van Marion KrausUitgebloeid van Marion KrausStilleven Verloren van Marion KrausSnacks en wijn van Arend WiersmaOud Hollandse Tulp in Vaas van Arend WiersmaHollands Bloemstuk van Sander Van Laar

Stilleven

Van klassieke taferelen en verstilde landschappen, tot aan detailfoto's van planten. Met een stilleven kun je qua stijl alle kanten op. Kies een werk dat bij je past, en breng rust in je huis of kantoor.

Kies een stilleven voor aan de muur

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!

Bekijk de hele stilleven collectie

De esthetiek van het alledaagse

Sinds de oudheid zijn stillevens een zeer geliefde kunstvorm Objecten worden zorgvuldig gearrangeerd en gefaseerd verfijnd met licht en perspectief. Een stilleven kenmerkt zich door het oog voor de kleinste details. Dit kan bijvoorbeeld een stoffige motor in een oude fabriek zijn maar ook de delicate schoonheid van een bloem. Alles komt tot rust bij een stilleven aan je muur. Het is dus ook niet vreemd dat je stillevens veel tegenkomt op plaatsen waar gemediteerd wordt of daar waar algemene stilte een must is.

Stilleven op canvas, poster of ingelijste foto

Stilleven beeldmakers van Werk aan de Muur hebben allemaal een eigen stijl. Neem bijvoorbeeld het werk De Pepermuntfles van Paul Cezanne. Hier is duidelijk het oog voor detail aanwezig. Elke keer als je een werk bekijkt vallen andere details op.

Stijlvolle eyecatcher

Een canvas met stilleven aan de muur zal een instant eyecatcher zijn en mensen aansporen tot het goed zoeken en bekijken van details. Een canvas met daarop een stilleven is erg populair, met name omdat het de details van echt schildersdoek evenaart en daardoor authentieker oogt. Het stilleven focust op de stilte van haar onderwerp en past in elke kamer. Of het nu gaat om een kantoorruimte, een restaurant of een woonkamer: In elke kamer onderstrepen zij het karakter van de ruimte met stijl.

Collecties die je ook leuk zal vinden