Kies jouw favoriete strand voor aan de muur


Kies zelf het materiaal en de maat!
Elk werk is te koop op canvas, aluminium, acrylglas, Xpozer en (ingelijste) poster. Kies een maat tot 2,5 meter!Alle posters en werken in het thema Stranden

Alle collecties


Een collectie vol mooie stranden

Wie geen genoeg krijgt van strand en zon, zit goed met een zomers werk van een prachtig strand aan de muur. Zowel in de winter als in de zomer herinnert dat je aan zonnige dagen, zomervakantie, verkoeling, ontspanning en prachtig wijds uitzicht. Een heerlijk gevoel en waarschijnlijk de belangrijkste reden dat veel mensen gek zijn op strand. Toch heeft het strand ook in andere jaargetijden veel moois te bieden: Je kunt er uitwaaien, strandjutten, schelpen zoeken, watersport beoefenen, varen, uitrusten, wandelen, zwemmen en zonnen. Ook deze activiteiten vind je daarom terug in onze strandcollectie!

Het strand: een ontspannen plek om te zijn

Wat je ook doet op een strand, het is een ontspannen plek om te vertoeven. Zo ver als je kunt kijken is zand en water. Het een perfecte plek om even je hoofd leeg te maken, na te denken, even op te laden en inspiratie op te doen. Bovendien geeft het inspiratie om te dromen over je volgende bezoek...of dat nou in Katwijk aan Zee zal zijn of op een tropisch palmenstrand hier ver vandaan. Het strand is heerlijk! Dat heerlijke gevoel haal je gemakkelijk in huis als je het strand boven de bank, het bed of het bureau aan de muur hangt.

Wat is jouw favoriete strand?

Strand op canvas, poster of aluminium; bij Werk aan de Muur kies je zelf op welk materiaal je jouw favoriete werk laat afdrukken! Ook de afmeting mag je zelf bepalen. Zo past het werk precies bij je interieur. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op.

Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties