Facebook pixel

Surrealisme

Surrealistische beelden spelen met het onbewuste. Ze vangen dromen en fantasie samen in prachtige werken en zijn daarom fantastisch, absurd en origineel. Koop surrealistische werken van hedendaagse kunstenaars. Je vindt ze in de collectie van Werk aan de Muur.

Onze favoriete surrealisme kunst voor aan de muur

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!Alle kunst in de surrealisme collectie

Kunst die tussen droom en werkelijkheid zweeft

Surrealistische kunst is ontstaan rond de jaren 20 van de vorige eeuw en is weer helemaal terug. Dankzij digitale beeldbewerking weten moderne kunstenaars weer werelden te creëren die ver van de realiteit staan. Kunstenaars als Monsieur Hubert, Ine Tresoor en Jacky maken hun eigen werelden, die ze graag met je willen delen.

Surrealistische kunstwerken aan jouw muur

Kies voor werk uit deze collectie en hang een iets bijzonders aan je muren. Laat je thuis, of op kantoor, inspireren door fantasiewerelden. Heb je een mooi werk gevonden? Bepaal dan het materiaal dat het beste past bij je stijl en budget. Elk werk is in meerdere materialen verkrijgbaar. Kies voor aluminium dibond, voor prints op canvas of laat de werken als poster inlijsten.

Kunnen we je helpen?

Heb je een handje nodig met het kiezen van een werk, het materiaal of de juiste maat? Neem contact met ons op en we helpen je graag!

Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties