Facebook pixel

Utrecht

Utrecht is een stad vol geschiedenis, mooie gebouwen en gezelligheid. Het meest kenmerkende gebouw is natuurlijk de Dom, die te zien is vanaf veel punten in de stad. De Dom én veel andere herkenbare plekken zijn te zien op de werken in de Utrecht collectie van Werk aan de muur.

Onze favorieten in het thema Utrecht

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!
Alle Utrecht wanddecoratie

Alle collecties

De Dom, het hoogtepunt van Utrecht

Wie in Utrecht is kan er niet omheen: de Domtoren, de toren van de Domkerk in het centrum van Utrecht. Deze toren is zo prominent aanwezig, dat de stad er zijn bijnaam 'Domstad' aan leent. Het is hét beeldmerk van de stad en erg geliefd als onderwerp van kunst en fotografie.

Stad vol gezelligheid

Als één van de grootste steden van Nederland heeft Utrecht nog meer te bieden. Langs de grachten in de binnenstad zitten talloze werfkelders die voor allerlei doeleinden worden gebruikt. In sommigen van deze rijksmonumentale gebouwen kan worden gedineerd en gewinkeld en ook voor een drankje kun je in de werfkelders terecht. Als het mooi weer is en er bootjes over de grachten varen is het een bron van gezelligheid.

Een mooi werk van je favoriete stad

Is 'Utreg' jouw stad en wil je dit graag laten zien met bijpassende wanddecoratie in huis of in kantoor? Bekijk dan eens de Utrecht werken van beeldmakers als Martien Janssen en Donker Utrecht . Zij tonen je Utrecht op haar mooist!

Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties