Onze favoriete vogel muurdecoratie


Kies zelf het materiaal en de maat!
Elk werk is te koop op canvas, aluminium, acrylglas, Xpozer en (ingelijste) poster. Kies een maat tot 2,5 meter!
Bekijk alle vogels

Alle collecties


Huismussen en vreemde vogels

Vogels zijn er in alle soorten en maten: van kleine bruine huismus tot de bijzondere pauw en van grijze postduif tot kleurrijke kaketoe. Kleine vogels kunnen kwetsbaarheid uitstralen, terwijl grote roofvogels krachtig over de velden vliegen op zoek naar hun volgende prooi. Wie goed kijkt ziet alleen al in ons eigen land een grote diversiteit aan vogelsoorten. Ga je de grens over dan kun je je - vooral in tropische gebieden - laten verrassen door unieke, kleurrijke vogels en een indrukwekkend repertoire aan geluiden. Heel bijzonder!

Een collectie vol vogels

Omdat er zoveel verschillende vogels zijn, lopen ook de werken in onze vogel collectie erg uiteen. Van neutrale kleuren, tot hele vrolijke, er is altijd wel een vogel werk dat past bij jouw huis of kantoor. Heb je een favoriete vogel? Met een beetje geluk vind je ook die terug tussen de werken van onze beeldmakers.

Vogels als muurdecoratie

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van een werk voor aan de muur, ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Laat ons weten wat je zoekt en wij denken graag met je mee om de perfecte vogel kunst voor jouw interieur te vinden. Samen kunnen we dan ook bedenken op welk materiaal dit werk het beste tot zijn recht komt: canvas, poster, aluminium of hout.Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee!

Bekijk andere populaire collecties Bekijk alle collecties