Facebook pixel

Wanddecoratie voor je werkkamer

Dat je kantoor aan huis een tikkie minder imposant is dan the Oval Office kunnen we helaas niet helemaal voor je oplossen. Maar met een paar statige schilderijen aan de muur komen we wel in de buurt! Zelfs een hoekje op zolder wordt daarmee een fijne plek om te werken. Inspireer jezelf met een wereldstad, of geef jezelf rust met een prachtig landschap. In de collectie vind je zeker iets wat bij jou past.

Knallen in de werkkamer

Steeds meer mensen werken één of meerdere dagen per week vanuit huis. Geldt dat ook voor jou, dan weet je hoe belangrijk het is om een fijne werkplek te hebben. Een bureau en computer zijn een must, maar vergeet ook de aankleding niet. Met een mooi canvas schilderij aan de muur creëer je een plek die inspireert, die je tot rust brengt en die je productiviteit stimuleert. Met frisse kleuren als groen, roze, geel en blauw krijgt je werkkamer een energieke sfeer. Die kleuren kun je dus mooi terug laten komen in je wanddecoratie! Vergeet ook niet een paar groene planten in je werkkamer neer te zetten. Je zult zien dat je productiviteit direct de lucht in schiet!

Knallen in de werkkamer

Laat je niet afleiden: kies rustgevende kunstwerken

Eén van de grote nadelen van thuiswerken is de afleiding. Even snel een wasje draaien of de vaat wegwerken, een extra kopje koffie met je partner of nog even spelen met de kinderen…allemaal heel leuk en verleidelijk, maar niet zo gunstig voor je werk. Ben je gevoelig voor afleiding? Rustige wanddecoratie en minimalistische werken zorgen voor rust en helpen je gefocust te blijven op je taken. Natuurfoto’s, een prachtig landschap of een canvas schilderij van een van de oude meesters bijvoorbeeld. En als je daardoor juist eerder klaar bent met je werk, kun je jezelf daarna belonen met iets leuks.

Twin trees,  again (kleur) van Lex Schulte
Altijd geïnspireerd

Altijd geïnspireerd

Wanddecoratie in je werkkamer kan je enorm motiveren om je doelen te bereiken. Denk aan een inspirerende quote, een foto van je droombestemming of wanddecoratie dat qua thema en stijl goed past bij de branding, missie en visie van je bedrijf. De werken regelmatig vervangen kan ook. Prints op (akoestisch) doek kun je gemakkelijk wisselen om steeds opnieuw een inspirerende werkomgeving te creëren.

De wanddecoratie collectie voor je werkkamer

Ga afleiding tegen en kies voor een werkomgeving thuis die inspireert, motiveert en je productiviteit stimuleert. Met het juiste werk aan de muur ben je gelijk goed op weg. In deze collectie vind je onze favorieten voor in de werkkamer. Wil je graag persoonlijk advies bij de keuze van een werk, formaat of materiaal? Neem dan contact met ons op. Onze stylisten helpen je graag.

Wist je dat je zelf het materiaal en de maat kiest? Hiermee bepaal je ook de prijs!

Kies het materiaal dat bij jou past:
De maat kies je bij het werk! Meer weten over alle materialen?

Handige tips direct in je mailbox? Meld je aan!
Handige tips om het mooiste werk te vinden direct in je mailbox?
Meld je nu aan, en we sturen je de tips & tricks!


Alle collecties

Collecties die je ook leuk zal vinden

Kunnen we je helpen?

Vraag ons team online om gratis advies

Neem contact op met onze stylisten

Benieuwd naar alle materialen?

Kom langs in de showroom voor advies

Maak een afspraak in de showroom