Bcs Jumbotron

Binnenkijken bij BCS HRM & Salarisadministratie B.V.

Toen Ria en Sandy, de receptionistes van BCS HRM & Salarisadministratie, werden gevraagd het kantoor nóg gezelliger te maken, hoefden ze daar niet lang over na te denken. Stap voor stap pasten ze het interieur aan in de stijl van 's-Hertogenbosch, de vestingstad. Kijk je met ons mee?

Gezellig met een zachte g

Het pand van BCS is een heel mooi pand, zowel de binnen- als de buitenkant. Alles is eerst geschilderd in de kleuren van het logo van BCS, en daarna is elke ruimte aangekleed met afbeeldingen van 's-Hertogenbosch.

De blikvanger bij BCS is de entree. Je stapt de ontvangsthal binnen, en een lange loper leidt je naar een schuifpui waarbij het net lijkt alsof je zo de Moerputtenbrug oploopt, een brug aan de rand van 's-Hertogenbosch. Dit komt omdat zij hebben gekozen voor naadloos fotobehang, welke wij voor hen weer verdeeld hebben in twee vlakken. Vanwege dat snijden door het midden is eenvoudig deze optische illusie gecreëerd.

 1. Bcs Entree
 1. Bcs Entreevoorheen
 1. Pand Bcs

Over het kantoorpand

BEDRIJF BCS HRM & Salarisadministratie GEVESTIGD in ‘s-Hertogenbosch AAN DE MUUR verschillende werken uit de ‘s-Hertogenbosch collectie op canvas en behang WEBSITE https://www.bcsbv.nl/

’s-Hertogenbosch kent zoveel mooie plekken en gezichten. Daarom gebruiken ze de stad als centraal onderwerp in hun interieur. Handig! Zo hoeven ze alleen nog maar een afbeelding te kiezen als ze een ruimte aan willen passen. Bij BCS HRM & Salarisadministratie hebben gebruik gemaakt van de materialen canvas en wand-vullend fotobehang.

 1. Bcs Denbosch 5
 1. Bcs Denbosch 4
 1. Bcs Denbosch 2
 1. Bcs Zaal

Compleet pakket

BCS biedt mkb'ers en grotere bedrijven een totaaloplossing voor hun salaris-, uren- en personeelsadministratie, in combinatie met aanvullende dienstenpakketten. Door het aanbieden van deze producten en diensten worden ondernemers compleet ontzorgd. Wil je meer weten én meteen genieten van al het moois van Werk aan de Muur, de koffie staat altijd klaar bij BCS HRM & Salarisadministratie! Loop gerust eens binnen!

 1. Bcs Denbosch 1
 1. Bcs Denbosch 0
 1. Bcs Denbosch 3

Shop in stijl

Moerputtenbrug ('s-Hertogenbosch), Rob van Eerd

Wil jij ook het werk dat BCS HRM & Salarisadministratie heeft gekozen aan jouw muur? Ria en Sandy kozen voor Moerputtenbrug ('s-Hertogenbosch) op het materiaal naadloos behang.

 1. Ander materiaal, of afmeting?

  Maak het werk zelf helemaal op maat!

Sint Jan, Douwe Schut

Ria en Sandy hebben ook gekozen voor het werk Sint Jan als naadloos behang in de entree van de receptie.

 1. Ander materiaal, of afmeting?

  Maak het werk zelf helemaal op maat!

Sint Jan
van Douwe Schut

 • Naadloos behang,
 • 380 x 270 cm
Bekijk werk

Ontdek meer

's-Hertogenbosch

Steden

Ontdek alle binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Ontdek het Werk aan de Muur tafelboek

Schrijf je in voor onze tips & tricks emails