IMG 20221020 153931

Binnenkijken bij
Eileen in Haarlem

Interieur met een knipoog

Vandaag kijken we binnen bij onze collega Eileen, zij maakt deel uit van het Happy Customer team. Ze woont samen met haar vriend Jari en hond Eddie in een nieuwbouw appartement in Haarlem. Eileen: "Ondanks dat we niks mochten verbouwen, vind ik dat het ons toch gelukt is om het harde, witte appartement gezellig te maken".

Over Eileen

WOONT in Haarlem SAMEN met Jari en hond Eddie INSTAGRAM @eileenpost AAN DE MUUR Abstract Landschap 3 van Angel Estevez, MOTEL 500 van db Waterman op ArtFrame, Portret van een dame van Gustav Klimt op canvas, Portret van Picasso van Helia Tayebi Art als fotoprint

  1. IMG 20221212 131337

Ideale plek in Haarlem

Het nieuwbouw appartement staat in zuid Haarlem, ook wel bekend als Schalkwijk. Eileen: "We zijn allebei opgegroeid in deze buurt. We waren ook superblij dat dit appartement vrij kwam toen we aan het zoeken waren. De buurt kennen wij goed en het grote park, dat ongeveer voor onze deur is, is ideaal voor onze hond Eddie." Het appartement had volgens Eileen nog wel wat extra gezelligheid nodig. "Alles was strak en wit. Iets wat totaal niet bij ons past." Het stel heeft ervoor gekozen om de muren van de slaapkamer donkergroen te maken, inclusief plafond. Ook hebben ze een muur behangen met een bomen print. Hierdoor heeft de slaapkamer een hele knusse uitstraling gekregen. In de woonkamer zijn ze voor aardetinten gegaan en vind je heel veel gezichtjes terug. Eileen vertelt: "Die gezichtjes vind je terug op plantenpotten, kunst en een grote pluche zeeleeuwen kop aan de wand. Écht een interieur met een knipoog dus!"

  1. IMG 20230112 144557

Mid Century Modern en retro

De woonstijl van Eileen en Jari is Mid Century Modern en retro. Het is een mix van oude en nieuwe elementen. "We vinden het belangrijk dat het een gezellig geheel is, maar ook functioneel. Gelukkig vindt Jari veel goed, maar wel in overleg. Ik had in mijn vorige huis bijvoorbeeld een knalroze keuken en dat wilde hij écht niet in ons eerste appartement samen. In dit appartement wilde ik naast de muren in de woonkamer ook het plafond dezelfde kleur verven. Jari vond dat te heftig en ik ben achteraf ook blij dat we dat niet hebben gedaan. De woonkamer is door het witte plafond lekker licht gebleven."

  1. IMG 20221212 132117

Kleurrijk maar niet té

Op de vraag wat haar favoriete plek in huis is antwoord ze: “Dat is toch wel de bank. Hij zit niet alleen lekker, maar ik kijk ook naar mijn andere favoriete plekje. Dat is de hoek met de 'zweefboeken’ en kandelaren. En de bank staat gedraaid naar de tv, waar ik graag series en films op kijk." Aan de muur hangen uiteraard twee kunstwerken van Werk aan de Muur. Het portret van een dame van Gustav Klimt en Motel 500 van db Waterman. "Ik wilde graag een portret dat bij de andere gezichten in ons huis past en deze dame heb ik altijd al mooi gevonden. Ze is kleurrijk, maar niet te overweldigend. We zijn gegaan voor het materiaal canvas met baklijst. Klassiek en passend bij het kunstwerk!" Voor Motel 500 wilden we een modernere uitstraling en omdat het zo groot is, is de optie om te wisselen een must voor ons!

Shop in stijl

Meer favorieten van Eileen

  1. TROTS
    van Pia Schneider

  1. Stilleven met rozen in vaas, Vincent van Gogh

  1. Aares
    van Treechild

  1. Abstract story - Wissel
    van Atelier Paint-Ing

  1. Lady Agnew of Lochnaw, John Singer Sargent...

  1. Geluid
    van Irina Corduban

Binnenkijkers

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks