Gezien bij Weer verliefd op je Huis van vtwonen bij stylist Eva in Mijdrecht kunst met funky twist

Kunst bij Colourful Factory van Eijerkamp

De stijlstudio Colourful Factory van Eijerkamp brengt kleur in de industriële woonstijl. Combineer stoere materialen zoals metaal, beton en leer met een spannend kleurenpalet en breng je industriële look tot leven! Kleuren die mooi werken bij deze stoeren materialen zijn vergrijsde groenen, diep roze en okergeel. Op zoek naar kunst in deze stijl? We geven je graag drie tips.

STIJLSTUDIO Colourful factory KENMERKEN Stoer, industrieel en kleur KLEURENPALET Vergrijsd groen, diep roze en okergeel MATERIALEN HD Metal, dibond en behang

Kunst met een spannend kleurenpalet

Een industriële woonstijl maakt het interieur al snel donker. Het grijs van beton, het zwarte van staal en het donkerbruine van leer. Door kunst met vrolijke kleuren hier aan toe te voegen, krijg je een spannend resultaat. We hebben alvast een aantal kleurrijke werken voor je uitgekozen die prachtig passen in een industriële woonstijl.

Een stapje verder

Vind je het niet erg om kleur toe te voegen aan je interieur en ben je op zoek naar iets wat van de muur knalt? Dan is de popart collectie een mooie match voor jou. Popart is kleurrijk, opvallend en altijd origineel. Opvallende kunst, die draait om vrijheid en emancipatie, in een stijl die je al van verre herkent. Alledaagse onderwerpen en de consumptiemaatschappij worden verheerlijkt of juist geridiculiseerd. Een goede Popartschilder weet zelfs van een simpel soepblik nog iets bijzonders te maken.

Ga voor een stoer materiaal

Het materiaal HD Metal past perfect bij deze stijlstudio. HD Metal is stoer, stevig en haarscherp. De print wordt namelijk op een massieve aluminium plaat geprint waardoor het werk een stoere uitstraling krijgt. Kies voor mat of glanzende afwerking. Houdt je van een wat meer ingetogen variant? Kies dan voor mat. Met een glanzende afwerking knallen je kleuren en geef je het werk extra diepte. Ideaal dus bij een kleurrijk werk.

Shop the look