Country House small 1

Kunst bij Country House van Eijerkamp

Geef je landelijke woonstijl een stoere touch met de Country House stijlstudio van Eijerkamp. Denk aan een robuuste bank, of een stevige XXL eettafel. Het stoere effect geef je met kalkverf, grove linnen, aardse accessoires of kunst met een stoer randje. Ontdek onze tips.

STIJLSTUDIO Country House KENMERKEN landelijk en stoer KLEURENPALET kalkverf, linnen en aardse tinten MATERIALEN canvas en dibond

Puur natuur

Kies voor wanddecoratie die de natuur op zijn puurst laat zien. Een foto van die details geven juist het mooie van de natuur weer. Puur staat centraal in een Country house interieur. Nooit gedacht dat een foto van vocht, onkruid, verval en roest voor zoveel sfeer zorgt hé? Laat je verrassen door het prachtige effect.

Zet de keuken in de spotlight

Een ruimte die centraal staat in deze trend, is de keuken. De keuken is immers de plek waar je na een volle dag samen komt om te koken, of waar je in de ochtend langzaam wakker wordt met een lekker bakje koffie. Maak de keuken in stijl en ontdek prachtige kunst voor in je keuken. Bekijk onze keuken collectie.

Country home

Country is het plattelandse leven in één woord samengevat. Niets is makkelijk om het country gevoel in huis te halen met de mooiste afbeeldingen die dit gevoel je direct geven. Ontdek onze Country collecties zoals boerderij leven, woonstijl landelijk en Noord Amerika voor genoeg Country inspiratie

Shop the look