Indigo Loft Eijerkamp Kunst

Kunst bij Indigo Loft van Eijerkamp

Ga voor het ultiem loft gevoel bij jou thuis. En loft is een huis die meestal uit één ruimte bestaat. Hierdoor is het van groot belang dat het een ruimtelijk geheel vormt. Een ruimtelijk en open gevoel met sfeer. En dit gevoel kan je met de Indigo loft stijlstudio van Eijerkamp bij je thuis creëren. Perfect passend bij de stijlstudio is een eigen art wall. En we geven je graag een aantal tips hiervoor.

STIJLSTUDIO Indigo loft KENMERKEN Stoer, modern en loft gevoel KLEURENPALET Warme modderkleuren, geschuurd leer, zwart en blauw MATERIALEN HD Metal, ingelijst en behang

De veelzijdige kleur blauw

De trendkleur indigo blauw is een belangrijk pigment en een uitgesproken blauwe kleur. Deze intense blauwe kleur is een echte klassieker en al eeuwen geliefd bij textielververs en bij kunstschilders. Ontdek onze kunst met indigoblauw accenten die het goed doet in combinatie met groen, industriële materialen, warme modderkleuren en leer. Ga voor het materiaal HD Metal of ArtFrame en maak de look helemaal af.

Creëer ruimte met behang

Haal het mossige groen, de natuur accenten en de Scandinavische natuur in huis met kunst. De werken uit onze prachtige natuur close-up collectie zorgen voor detail, structuur en rust. Of ga voor mistige bossen voor een dromerig en rustig gevoel. Of ga voor een afbeelding met hout, dat zorgt voor het fijne contrast van warm cognac met beige tinten.

Je eigen gallery in huis

In de stijlstudio van Eijerkamp wordt de stijlstudio afgemaakt met een prachtige art wall. Verwerk bijvoorbeeld je televisie in de art wall, zodat het ook een kunstobject wordt. Durf ook te mixen in werken op verschillende materialen. Dit geeft een speels en chique effect.

Shop the look