Royal Suite 1 small

Kunst bij Royal Suite van Eijerkamp

Houd jij van het overnachten in hotel en de comfort en luxe die het met zich meebrengt? Maak van je eigen slaapkamer je eigen Royal Suite! Kies voor een royale opstelling en rijke aankleding voor het Koninklijke gevoel. In dit artikel geven we je een paar tips hoe je het perfecte kunstwerk kunt combineren in deze stijl.

STIJLSTUDIO Royal Suite KENMERKEN Luxe, hotel chique KLEURENPALET Dieprood, chocolade bruin MATERIALEN HD Metal, aluminium dibond en gouden sierlijst KUNST STIJLSTUDIO 653995, 809656 en 625141

In lijn van het kleurenpalet

De stijlstudio Royal Suite van Eijerkamp wordt gekenmerkt door de diepe roodtinten en chocolade bruine hoofdkleur. Zwart maakt een ruimte wat harder, de bruine kleur maakt het geheel juist wat zachter. Door kunstwerken te gebruiken in deze kleurtinten behoudt je rust, eenheid en kleed je je ruimte subtiel af. Ton sur ton als basis, maar met een gouden randje.

Maak een statement!

Ga voor een eye-catcher voor een waar lobby-effect. Een groot portret met baklijst, of een royaal behang van een chique thema. Durf groots te denken. Ontdek onze favoriete werken voor grootse formaten, zodat je kan uitpakken, zonder dat het te druk wordt.

Ga voor luxe materialen

Royal Suite kenmerkt zich door de hotel chique uitstraling. Dit betekent dat de ruimte aan alle kanten luxe uitstraalt. Kies bijvoorbeeld voor het materiaal HD Metal. Dit materiaal is stoer, stevig en haarscherp. Ga voor een hoogglanzen afwerking voor het ultieme luxe effect. Of kies voor het museale materiaal aluminium dibond. Je waant je in je eigen chique museum.

Shop the look