Jumbotron Rachelle

Ontdek Rachelle's stijl

Rachelle, bekend van Huiswaarts, staat in het dagelijkse leven voor de klas, maar het liefst is ze de hele dag in de weer met haar interieur. In haar blog huiswaarts.com wordt je dagelijks geïnspireerd door interieur en planten. Rachelle deelt graag haar favoriete kunstwerken van Werk aan de Muur. Laat je inspireren door Rachelle's stijl.

  1. Werkaande Muur Werk aan de Muur 1080x1080 blackfriday21 post Rachelle

Rachelle:

"Ik heb dit werk gekozen, omdat de ‘bloem’ de natuurlijke tinten in mijn interieur terug laat komen op een stoere, betonnen achtergrond. Precies zoals in mijn interieur: een mix tussen Scandinavisch en Industrieel."

Rachelle's favorieten

  1. Binnenkijker Rachelle

Kijk binnen bij Rachelle

Haar ruime tussenwoning uit 1988 waar zij samen met haar hond Foss woont, is een waar plantenparadijs: veel licht en ruimte waar het groen goed kan gedijen. Ook haar interieur bestaat uit veel natuurlijke en lichte tinten met veel groen(grijs), hout, riet/rotan en wit en hier en daar wat betonlook om het net wat meer body te geven. Wat Rachelle zelf omschrijft als een mix van industrieel, Scandinavisch en botanisch. Dat klinkt als een inspirerende look. Kijken jullie mee naar wat Rachelle ervan heeft gemaakt?

Bekijk haar blog

Wat is jouw stijl?

Zoek op basis van woontrends

Zoek op basis van kleur

Ontdek de bestsellers