werkaandemuur-fast50

Plek 35 in de Deloitte Fast 50!

Herinner je onze post nog dat we genomineerd waren voor de Technology Fast 50 van Deloitte? We zijn op de 35e plek geëindigd! Met de Technology Fast 50 gaat Deloitte jaarlijks op zoek naar de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven en de meest innovatieve start-ups van Nederland. We zijn erg blij met deze plek!

Donderdagavond 11 oktober werd de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Amsterdam. Met een groei van 442%, gemeten over de laatste 4 jaar, zijn we geëindigd op plek 35, een prestatie waar we trots op zijn! The Inner Circle (dating platform) heeft gewonnen met meer dan 3000% groei. Bekijk hier de gehele ranking.

Over Deloitte Technology Fast 50
De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2014 – 2017). Bedrijven die jonger zijn dan 4 jaar, kunnen meedoen aan het Deloitte Technology Fast 50-programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie, mate van innovatie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De genomineerden van de Rising Star-categorie worden op maandag 10 september bekendgemaakt. De deelnemers zijn afkomstig uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten.

Archief